bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,515.82 0.80%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,277.78 3.32%
bnb
BNB (BNB) $ 615.74 2.04%
solana
Solana (SOL) $ 158.70 2.95%
xrp
XRP (XRP) $ 0.545223 0.32%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.497853 3.41%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.163212 3.41%

PMON Coin Nedir?

PMON Coin Nedir

PMON coin, Polychain Monsters adlı bir NFT platformunda kullanılan kripto paradır. Kullanıcılar bu platformda sunulan yenilikleri keşfediyor, çeşitli ürünleri toplayabiliyorlar. Bu sayede kullanıcıların oynadıkça kazanacakları sürdürülebilir bir  sistem meydana getirilmiş. Kripto para piyasası son zamanlarda oyun sektörüyle bir araya gelmeye başladı. Blockchain teknolojisinin oldukça geniş bir kullanım alanına sahip olduğunu düşünürsek piyasadaki son trende olağan gözle bakabiliriz. Küresel ölçekte bir salgının yaşanması toplumların bazı alışkanlıklarını değiştirdi. Buna bağlı olarak oyun sektöründe yer alan kullanıcı sayısı da büyük bir artış gösterdi. Blockchain alanında proje üreten geliştiriciler bu durumun farkına vararak metaverse ve NFT’leri içeren çok sayıda platformu piyasaya soktu. PMON coin platformu da bunlardan birisi. Bu platformda kullanıcılara çok sayıda yeniliği keşfetme olanağı sunuluyor. Kullanıcıların böylece soluksuz oynayabilecekleri bir oyun meydana geliyor. Üstelik kullanıcılar oyun süreçlerinin sonucunda çeşitli para ödülleri kazanabiliyorlar. Güçlendirici paketlere ulaşan oyuncular oldukça nadir niteliklere sahip canavarları keşfederek oyunda avantaj elde ediyor. Üstelik oyunculara haftalık ödüller veriliyor. Oyuncular ödüllere çiftçilik, oyunculuk ve toplayıcılık faaliyetlerinden elde ediyor.

PMON

Okuduğunuz bu içerik boyunca Polychain Monsters ekosisteminden ve bu ekosistemin kripto para piyasasına kazandırdıklarından bahsediyor olacağız. Üstelik burada kullanılan kripto para PMON coin hakkında da bazı ilgi çekici bilgileri sizlerle bu yazıda paylaşacağız. Blockchain teknolojisinin metaverse, NFT ve oyunlar ile kullanıcılara neler sunduğunu gösteren platformlardan birisi olan PMON coin, çeşitli özelliklerle dikkat çekiyor.

PMON Coin Ne Zaman Çıktı?

PMON coin’lerin kullanıldığı Polychain Monsters platformu Bremen, Almanya merkezli bir projedir. Proje başlangıçta üç yazılım uzmanı tarafından kuruldu. Bunların isimleri Leif Eric Leiser, Lennart Brandt ve Finn Hansen’dir. Leif Eric Leiser, ekibin CEO’su ve yazılım mühendisidir. Nisan 2021 itibariyle Polychain Monsters ile paralel olarak, bir DeFi platformu Tixl.Finance’da yazılım mühendisi olarak çalıştı. Bu isim aynı zamanda bir eko-mağaza zinciri olan Beleaf’i kurucu ortak ve yazılım mühendisi olarak yönetiyor. Ancak ondan önce, Philips, Lufthansa ve Elbstack gibi şirketler de dahil olmak üzere yazılım mühendisliği ve ürün geliştirme alanlarında bir düzine kısa vadeli iş ve staj yaptı. 2018 yılında bitirdiği Hamburg Teknoloji Üniversitesi’nden endüstri mühendisliği yüksek lisans derecesine sahiptir.

Lennart Brandt, Polychain Monsters pazarlama şefi (CMO) ve yazılım geliştiricisidir. Ayrıca nispeten popüler bir fitness uygulaması olan JoinWeBurn.com’un kurucusu olarak bilinir. Leiser gibi, Tixl.Finance üzerinde bir UX tasarımcısı pozisyonunda çalıştı ve Polychain Monsters’ın kuruluşuna kadar, bir Alman yazılım şirketi olan Elbstack’ta çeşitli projeler için seri girişimci olarak hizmet verdi. Burada ürün tasarımcısı ve yerel geliştirici rollerini üstlendi. Bunlara ek olarak Brandt, IBS IT & Business School Oldenburg’dan işletme bilişimi (BI) alanında lisans derecesine sahiptir. Finn Hansen, Polychain Monsters’a full-stack yazılım mühendisi olarak hizmet veren üçüncü ortaktır. Diğer iki kurucu ortakla birlikte, yazılım mühendisi olarak görev yaptığı DeFi platformu Tixl.Finance’da çalıştı. Ekibin alanlarında uzman kişilerden meydana gelmesi kurucuların sahip olduğu tecrübenin bir sonucu olarak görülebilir.

PMON nedir

PMON Coin Fiyatı Nedir?

PMON coin fiyatı ile ilgili en yeni verilere aşağıda bulunan başlıklardan ulaşabilirsiniz. PMON coin ekibi projelerinin kripto para topluluğuna en iyi şekilde tanıtılması için çeşitli çalışmalar yürütmüş. Bu kapsamda iyi bir web sayfası tasarlayan ekip, platform hakkında merak edilen tüm soruların yanıtlanabileceği bir tanıtıcı evraka da burada yer vermiş. Bu evraka whitepaper da deniliyor. Whitepaper dosyasına göre PMON coin’lerden piyasaya en fazla ne kadar arz edileceğinin bilgisine ulaşıyoruz.. Buna göre PMON coin miktarı toplamda 9 milyon civarını geçmeyecek. Bu paranın arzının sınırlı olmadığını, bu miktarın ekip tarafından belirtildiğini ifade etmekte fayda var. Dolaşımdaki PMON coin miktarı ise 3,4 milyon civarında seyrediyor.

PMON Coin Kaç TL?

Güncel kripto para piyasası verilerine göre 1 PMON coin 13,47 TL TL’den işlem görüyor. PMON coin fiyatı son 24 saat içerisinde -5.61% değişim gösterdi. PMON coin’in  son 24 saatteki işlem hacmi ise $ 11,010 dolar, toplam piyasa değeri ise $ 2,248,079 dolar seviyesinde.

PMON Coin Kaç Dolar?                           

Güncel kripto para piyasası verilerine göre 1 PMON coin $ 0.4138 dolardan işlem görüyor. 2021 yılının Aralık ayı itibariyle PMON coin tüm zamanların en yüksek seviyesi rekorunu 59,9 dolarla kaydetti. Bununla birlikte PMON coin yılın en düşük seviyesini ise 3,3 dolarla belirledi.

PMON coin

PMON Coin Nasıl Çalışmaktadır?

PMON coin projesi kripto para piyasasını hararetli atmosferine biçilmiş bir kaftan olarak dahil oluyor. Crypto Kitties adlı uygulama kullanıcılarla buluştuğunda ortaya çıkan büyük heyecanın bugün gittikçe arttığını ve katlandığını görüyoruz. Polychain Monsters platformu bu ilgiden faydalanmayı hedefliyor. NFT’leri de platformuna dahil eden PMON coin kullanıcılara çok boyutlu hizmetler sunacak. Kullanıcıların stake etmekten NFT alıp satmaya kadar ihtiyaç duydukları hizmetleri elde etmesi bu platform sayesinde mümkün.

PMON Coin Nasıl Satın Alınır?

PMON coin satın almak isteyen kullanıcılar çeşitli kripto para borsalarından faydalanabilirler. PMON coin alım satımına olanak veren borsalar arasında Kucoin, Gate.io, Lbank, Pancakeswap, MEXC ya da Sushiswap gibi isimler yer alıyor. Kripto para severler bu borsalarda sunulan işlem çiftlerinden faydalanarak PMON coin sahibi olabilecekler. ETH, BTC, USDT ya da BUSD PMON coin almak için kullanılabilecek paralara örnek olarak gösterilebilir.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.






Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala