bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,865.92 0.05%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,246.16 1.17%
bnb
BNB (BNB) $ 606.69 0.54%
solana
Solana (SOL) $ 158.86 0.53%
xrp
XRP (XRP) $ 0.54602 1.70%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.505178 2.33%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.162117 0.67%

Playstore, Oyunculara NFT Koleksiyonu Ayrıcalığı Sunuyor

playstoredan oyunculara nft kole

NFT sektörü her geçen gün daha fazla gelişme kaydederken, birçok şirket bu alandaki çalışmalarına hız kazandırmış durumda. Son olarak Türk Telekom’un dijital oyun alışveriş platformu Playstore‘dan bir NFT hamlesi geldi. Playstore oyuncular için yeni bir özellik getirdiğini duyurdu.

Playstore’dan Oyunculara NFT Koleksiyonu Ayrıcalığı

Playstore, oyunculara NFT koleksiyon ayrıcalığı sunacağını açıkladı. Söz konusu bu özellik kapsamında toplamda 1000 adet NFT’yi müşterileriyle buluşturacak.

playstoredan oyunculara nft koleksiyonuERR

Türk Telekom, dijital oyun platformu Playstore tarafından yapılana açıklamaya göre; prodüksiyon seviyesi yüksek modern teknolojilerle geliştirilen AAA (Triple-A) oyunları Playstore üzerinden satın alan oyuncular, 1000 NFT’den birini kazanma imkanı olacak.

Konu ile ilgili olarak detay vermek gerekirse oyuncular, oyunları satın almaları durumunda sayfalarına gelen “NFT talep et” butonuna tıklayarak 1000 NFT’den birini talep edebiliyor. NFT’ler, satın alma sonrası butona tıklayarak NFT talep eden ilk 1000 kişiye ücretsiz olarak veriliyor.

Türk Telekom Ventures Genel Müdürü Muhammed Özhan şöyle konuştu:

Ülkemizde dijital deneyimin önemli bir parçası hâline gelen oyun ekosistemine katkı sağlamaya devam ediyoruz. Bu kapsamda insan odaklı yaklaşımımızla oyun dünyasını ve oyuncuyu ön plana koyarak yeni teknolojiler ve trendlerle harmanlanan projelere finansal açıdan da destek veriyoruz. Yaay uygulaması ile kullanıcılara kendi NFT’lerini oluşturma özelliğini ilk kez bir sosyal medya platformu üzerinden sağladık.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala