bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 70,616.92 0.90%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,561.17 2.42%
bnb
BNB (BNB) $ 582.56 0.35%
solana
Solana (SOL) $ 183.53 3.29%
xrp
XRP (XRP) $ 0.619362 1.41%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.645901 2.63%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.215407 13.58%

Platypus, Tazminat Planı Üzerinde Çalışıyor

platypus tazminat plani uzerinde calisiyor

DeFi protokolü Platypus, kısa bir süre önce hack saldırısına maruz kaldığını açıklamıştı. Platypus, yaşadığı hack saldırısının ardından yeni planlar üzerinde çalışmaya başladı. Şirket saldırının ardından tazminat planı üzerinde yoğunlaşıyor.

Saldırı Sonrası Platypus Cephesinden Yeni Adım

Platypus, yasal yaptırım yetkilileri de dahil olmak üzere farklı taraflar şu anda fonların geri kazanım sürecine dahil olma çalışmaları yürütüyor. Merkezi olmayan finans (DeFi) şirketi Platypus, bir ani kredi saldırısı sonrasında protokolden yaklaşık 8.5 milyon dolar değerinde stablecoin’in çalındığını açıklamıştı. Şirket tarafından yapılan bu açıklama ardından hemen fonların geri alınması için çalışmalar da başladı. Platypus açıklamasında son olarak kullanıcıların kayıpları için bir tazminat planı üzerinde çalışmaların devam ettiğini dile getirdi.

Platypus, Twitter hesabı üzerinden yaptığı bir paylaşımda, zararları telafi edecek bir plan üzerinde çalışmaya başladıklarını belirtti. Şirket ayrıca kullanıcıların protokoldeki kayıpları fark etmemelerini isteyerek bunun şirketin konuyu yönetmesini zorlaştıracağını belirtti. Şirkete göre yasal uygulayıcılar da dahil olmak üzere farklı tarafların şu anda kaybedilen fonların geri kazanım sürecine dahil edildiğini belirtti.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala