bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,519.02 3.89%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,065.50 2.03%
bnb
BNB (BNB) $ 550.35 2.92%
solana
Solana (SOL) $ 140.43 4.08%
xrp
XRP (XRP) $ 0.503576 0.89%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.454531 1.52%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.150922 1.52%

Piyasalar Dalgalanırken Yükseliş Yaşayan Kriptolarda Bu Hafta

Piyasalar Dalgalanirken Yükseliş Yaşayan Kriptolarda Bu Hafta

Kripto para sektöründe oldukça aktif bir haftayı daha geride bırakıyoruz. Bir taraftan yeni düzenleme açıklamaları, diğer taraftan iflas açıklayan şirketler derken sektör olarak oldukça kritik bir döneme girdik. Bu noktada lider kripto Bitcoin‘in (BTC) yeniden 23.000 doların üzerine çıkması ile birlikte altcoin’lerde de önemli bir artış gördük. Bu artıştan en çok etkilenenler ise yatırımcısının yüzünü güldürdü. Gelin kripto dünyasında haftanın yükselenleri hangisi inceleyelim. Öncelikle:

Piyasalar Dalgalanırken Yükseliş Yaşayan Kriptolarda Bu Hafta

Haftanın Yıldızı: Filecoin (FIL)

Yakın zamanda Harvard Üniversitesi ile yaptığı ortaklık ile birlikte önemli bir yükseliş yaşayan Filecoin (FIL) hafta boyunca yükselişini sürdürdü ve değerini yüzde 30 artırdı. Her ne kadar düzeltmeler yaşada sa haftayı önemli bir yükseliş ile kapatmayı başaran FIL, içeriğimizin yazımı itibarıyla 9.32 dolardan alıcı buluyordu.

Piyasalar Dalgalanırken Yükseliş Yaşayan Kriptolarda Bu Hafta

Decred (DCR): Yüzde 47’lik Yükseliş

Decred olarak da bilinen “Merkeziyetsiz Kredi” projesi, Bitcoin’in yönetiminde, konsensüs mekanizmasında ve madencilik/geliştirme sistemlerindeki merkezileştirme tespit ettiğini ve bu tür ciddi sorunları çözmeyi amaçlayan bir kripto para projesi olarak karşımıza çıkıyor.

Her ne kadar şimdiye kadar adını pek duyurmasa da son 24 sat içerisinde nerdeyse 90 derecelik dik mumlar dikern DCR, yatırımcılarının yüzünü güldürmüş durumda. DCR haberimizin yazımı itibarıyla ise 43.17 dolardan alıcıları ile buluşuyor.

Piyasalar Dalgalanırken Yükseliş Yaşayan Kriptolarda Bu Hafta

Flow (FLOW) : Yüzde 45’lik Artış

Flow, özellikle NFT, GameFi ve merkeziyetsiz uygulamalar oluşturmaya yönelik yüksek performanslı bir Blockchain ağı olarak karşımıza çıkıyor. Instagram’ın NFT özelliğinin 100 ülkeye genişlemesi ve NFT’ler için Flow’un kullanılacağı haberi ile de yükseliş yaşayan Flow, yüzde 45’in üzerinde değer kazandı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala