bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,625.05 2.17%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,128.71 2.17%
bnb
BNB (BNB) $ 607.41 1.24%
solana
Solana (SOL) $ 145.79 5.12%
xrp
XRP (XRP) $ 0.521284 1.22%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.4699 1.95%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.150113 3.40%

Piyasada Yatırımcısına Kazandıran Kriptolarda Bu Hafta

Piyasada Yatirimcisina Kazandiran Kriptolarda Bu Hafta

Kripto para piyasalarında hareketli günler yaşanmaya devam ederken, altcoin’ler de nasibini almaya devam ediyor. FTX‘in yarattığı kriz sürerken, bazı kripto paralardaki artışlar da dikkat çekmeye başladı. Ancak ne yazık ki piyasa hacmine göre ilk 100 kripto paraya baktığımızda büyük bir artış göremiyoruz. Gelin haftanın görece en çok yükselen kripto paralarına bir göz atalım. Öncelikle:

Piyasada Yatırımcısına Kazandıran Kriptolarda Bu Hafta

Haftanın Yıldızı: XDC Network

XDC Network, yetkilendirilmiş hisse ispatı (XDPoS) konsensüs mekanizması temelinde çalışan hibrit bir Blockchain ağı olarak karşımıza çıkıyor. XDPoS ile XDC Ağı, Blockchain kullanıcıları için hibrit geçiş köprüleri, kendiliğinden blok kesinliği ve birlikte çalışabilirlik sağlar. Doğası gereği geliştirici dostu olan XDC hibrit bir mimariye sahiptir. Yerel token’ı olan XDC ise son bir hafta içerisinde istikrarlı bir yükseliş yaşadı.

Öyle ki XDC, son 7 gün içerisinde yüzde 15’in üzerinde değer kazandı. Yatırımcılarının yüzü ise güldü.

Piyasada Yatırımcısına Kazandıran Kriptolarda Bu Hafta

Helium (HNT): Yüzde 11 Artış

Helium projesinin kendine ait bir Blockchain ağı bulunmaktadır. Bu ağ üzerinde kullanıcıların HNT coin madenciliği yapmaları, staking yapmaları ve bunları bir para birimi şeklinde kullanabilmeleri mümkündür. Helium Blockchain ağı bloklar, epoch’lar, işlemler, zincir değişkenler, hesaplar, cüzdanlar, anahtarlar gibi bileşenlerden oluşmaktadır.

Projenin yerel token’ı HNT ise son 1 hafta içerisinde yüzde 11‘lik bir artışla yatırımcılarını yüzünü güldürmeyi başardı.

Piyasada Yatırımcısına Kazandıran Kriptolarda Bu Hafta

ThorChain (RUNE): Yüzde 9 Artış

THORChain, kullanıcıların, kripto paralarını farklı Blockchain ağları arasında arasında takas edebilmelerini sağlayan bir Blockchain projesi olarak karşımıza çıkıyor. THORChain, merkeziyetsiz bir likidite değişim protokolü olarak çalışmaktadır. Projenin yerel kripto para birimi RUNE coin’dir.

Projenin yerel coin’i RUNE, her ne kadar çok fazla göze batan bir artış olmasa da yüzde 9’un üzerinde yükselerek yatırımcılarının yüzünü güldürmeyi başardı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala