bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,592.84 1.15%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,225.46 1.45%
bnb
BNB (BNB) $ 604.01 1.56%
solana
Solana (SOL) $ 158.34 3.99%
xrp
XRP (XRP) $ 0.547116 2.55%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.508623 0.36%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.160942 1.58%

Pictet: Kriptonun Özel Bankacılıkta Şu Anda Yeri Yok

pictet kriptonun ozel bankacilikta su anda yeri yok

Dünya üzerindeki birçok şirket, banka, kurum ve kuruluş kripto paralar hakkındaki görüşlerini dile getirmeye devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Filipinler Merkez Bankası‘ndan kriptoyu yasaklamak istemediğini belirten bir açıklama gelmişti. Bu kez İsviçre’nin en büyük bankalarından biri olan Pictet, kriptonun özel bankacılıkta şu anda yeri olmadığını dile getirdi.

İsviçre Bankası Pictet’ten Kripto Paralar Hakkında Açıklama

İsviçreli varlık yöneticisi Pictet Group, kripto paralar hakkında konuştu.

pictet kriptonun ozel bankacilikta su anda yeri yok

Cenevre merkezli finansal hizmetler şirketi Pictet’in Asya varlık yönetimi CEO’su Tee Fong Seng, Singapur’da düzenlenen Bloomberg Asya Varlık Zirvesi’ndeki panelde kripto konusundaki düşüncelerini aktardı. Seng, konuya ilişkin şunları söyledi:

Kripto, görmezden gelemeyeceğimiz bir varlık sınıfı olacak, ancak bugün özel bankacılar ve özel banka portföyleri için bir yeri olduğunu düşünmüyorum.

Seng, Pictet’in kripto piyasasını izleyen bir ekibi olduğunu da ekleyerek, sözlerine şöyle devam etti:

Son iki yılın volatilitesine bakarsanız çok para kazanabilirsiniz, çok para kaybedebilirsiniz. Soru şu ki, biz kriptoyu ne zaman dahil edeceğiz?

Ayrıca hatırlatacak olursak, Avrupa Birliği’nin Bankacılık Otoritesi, henüz dijital varlıkları denetleme kapasitesine sahip olmadığını ve bundan endişe ettiğini belirtmişti.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Esra Bayram

Esra Bayram, 26 Ocak 1999 tarihinde İstanbul’un Fatih ilçesinde dünyaya geldi. Aslen Zonguldaklı olan Esra Bayram, İlkokul ve Ortaokul’u İstanbul’da 75. Yıl Okulu’nda okuduktan sonra Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar verdi. Liseyi Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde bitirdi. Bu dönemde şiir yazan Esra Bayram bu konuda çeşitli şiir yarışmalarında derece elde etti.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala