bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,047.16 0.71%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,064.02 0.64%
bnb
BNB (BNB) $ 560.95 1.29%
solana
Solana (SOL) $ 143.73 0.30%
xrp
XRP (XRP) $ 0.514849 3.96%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.495326 8.66%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.154746 1.74%

Philip Hammond, Kripto Merkezi için Çalışmalarını Hızlandırılmasını İstiyor

philip hammond kripto merkezi icin calismalarini hizlandirilmasini istiyorwef

Kripto para sektöründe birçok isim kripto sektörü hakkında değerlendirmede bulunuyor. Çıkan son haberlere göre; İngiltere Maliye Bakanı Philip Hammond, ülkenin kendisini bir kripto merkezi olarak kurma konusunda bazı komşularının gerisinde kalmasına izin verdiğini söyledi.

Philip Hammond, Kripto Merkezi Çalışmaların Hızlanması Gerektiğini Söyledi

Kripto saklama kuruluşu Copper‘ın yeni başkanı olarak adlandırılan Hammond, İngiltere’nin kripto varlıklar için daha etkili bir düzenleyici rejim oluşturma çabalarını hızlandırması gerektiğini söyledi.

philip hammond kripto merkezi icin calismalarini hizlandirilmasini istiyoradgs

Rishi Sunak, ülkenin ödeme sistemlerine sabit paralar getirmek gibi planlarla ülkeyi bir kripto merkezine dönüştürme hedeflerini ortaya koydu. Kripto paranın nasıl yönetilmesi gerektiğine dair bir politika belgesinin vadesi çoktan geçti. Ancak mali hizmetler bakanı Andrew Griffith bu hafta belgenin aylar değil, kesinlikle haftalar içinde hazır olacağını söyledi.

Hammond, konu ile ilgili olarak şu şekilde çıklama yaptı:

İngiltere’nin Brexit sonrası bu alanda lider olması gerekiyor. Geride kalmasına izin verildi. İsviçre daha ileride. AB de daha hızlı ilerliyor. Ölçülü bir risk alma iştahı olmalı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala