bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 70,685.94 2.06%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,562.41 1.02%
bnb
BNB (BNB) $ 582.63 1.76%
solana
Solana (SOL) $ 185.31 1.18%
xrp
XRP (XRP) $ 0.630846 2.43%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.652527 2.00%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.219385 18.08%

Peter Brandt’e Göre Bitcoin (BTC) Aşırı Alım Kavramını Yeniden Tanımlıyor

peter brandte gore bitcoin btc asiri alim kavramini yeniden tanimliyor

Efsane analistlerden Peter Brandt, Bitcoin’in aşırı alım kavramını yeniden tanımladığını söyledi.

Twitter üzerinden yaptığı açıklamada Brandt, Bitcoin’in aşırı alım kavramını yeniden tanımladığına dikkat çekti. Boğa borsalarındaki aşırı alımı vurgulayan ve Bitcoin’in üçüncü parabolik yükselişinin ortasında olduğunu belirten analist şunları söyledi:

“Bitcoin $BTC, “aşırı alım” kavramını yeniden tanımlıyor. Boğa piyasaları aşırı alım bölgesine giriyor ve öyle kalıyor. Büyük boğa piyasaları büyük ölçüde aşırı satın alım gösterir. Tarihi boğa piyasaları tarihsel olarak aşırı satın alınır. Kırmızı oklar, parabolik ilerlemelerin orta noktalarını gösteriyor.”

Bitcoin (BTC) 38.000 Doları Aştı

Lider kripto para birimi Bitcoin, yükselişini sürdürüyor. Bitcoin, düzeltme beklentilerine rağmen yeni bir rekora daha imza attı. Geçtiğimiz saatlerde 38.000 dolar ile yeni bir tüm zamanların en yüksek seviyesini yeniden belirledi.

Bitcoin (BTC) yayın saati itibariyle, 37.920 dolar seviyesinden işlem görüyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

BTCHaber

2016’da kurulan BTCHaber, kendi yazar kadrosu ile özgün yazılar ve içerikler üretmekte, yerli ve yabancı kaynakları takip ederek doğruluğu teyit edilmiş sadece önemli ve öne çıkan haberleri sunmaktadır. BTCHaber, kripto para piyasasının her geçen gün büyüdüğü bu dijital çağda yeni yatırım yollarının keşfetmek, gelişmeleri anbean takip etmek ve kullanıcıları doğru bilgiye ulaştırmak için kurulmuş güncel Bitcoin ve diğer kripto paraların konu alındığı haber platformudur.
https://www.btchaber.com/





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala