bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 70,728.95 1.89%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,561.93 1.63%
bnb
BNB (BNB) $ 583.45 1.41%
solana
Solana (SOL) $ 189.48 1.86%
xrp
XRP (XRP) $ 0.624248 1.92%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.65035 0.30%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.21977 16.03%

Pekin, Web3 Tanıtım Belgesi Yayınladı

pekin web3 tanitim belgesi yayinladideds

Çin, kripto para birimleri konusunda olumsuz tavırları dikkatleri üzerine çekerken, diğer bir yandan blockchain ve metaverse alanındaki çalışmaları ile gündeme geliyor.

Pekin’den Web3 Hamlesi

Çin’in başkenti Pekin’in bu sabah Web3 endüstrisinin inovasyonunu ve gelişimini teşvik etmeyi amaçlayan bir tanıtım yazısı yayınladı. Web3 İnovasyon ve Geliştirme Teknik Raporu (2023) olarak adlandırılan belge, web3 teknolojisinin gelecekteki İnternet endüstrisi gelişimi için kaçınılmaz bir trend olduğunu belirtiyor. Zhongguancun Bilim Parkı İdari Komisyonu olarak da bilinen Pekin Belediyesi Bilim ve Teknoloji Komisyonu, Zhongguancun Forumu’nda teknik incelemeyi yayınladı.

pekin web3 tanitim belgesi yayinladidscdf

Komisyon, Pekin’i dijital ekonomi için küresel bir inovasyon merkezi olarak inşa etmeyi hedefliyor . Zhongguancun Chaoyang Parkı yönetim komitesi müdürü Yang Hongfu’nun forumda söylediğine göre, bu amaçla şehrin Chaoyang bölgesi 2025 yılına kadar her yıl en az 100 milyon yuan yani yaklaşık 14 milyon dolar harcayacak.

Hong Kong Menkul Kıymetler ve Vadeli İşlemler Komisyonu geçen hafta kripto endüstrisi için yeni bir kural kitabı yayınladı. Perakende yatırımcıların kripto platformları için yeni bir lisanslama rejiminin başladığı 1 Haziran’dan itibaren kripto ticaretine başlayabileceğini belirtti.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala