bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,533.29 3.44%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,160.50 2.29%
bnb
BNB (BNB) $ 606.93 0.01%
solana
Solana (SOL) $ 148.64 5.28%
xrp
XRP (XRP) $ 0.529413 2.99%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.477925 5.38%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.152481 5.46%

PayPal Ventures, Web3 Şirketi Magic’e Yatırım Yaptı

paypal ventures web3 sirketi magice yatirim yapti

Ödeme devi PayPal bilindiği üzere uzun bir süredir ülkemizde kullanılamıyor. Son dönemde PayPal, Blockchain ve Web3 alanında çalışmalar yürütüyor. PayPal’ın yatırım kolu olan PayPal Ventures, bir Web3 şirketine daha yatırım yaptı.

PayPal, Magic’e Yaıtım Yaptı

Dünyanın en büyük ödeme şirketlerinden birisi olan PayPal’ın ödeme PayPal’ın yatırım operasyonlarını yöneten birimi PayPal Ventures, şirketlerin müşterilerini Web3’e taşımalarına yardımcı olan bir dijital cüzdan sağlayıcısı olan Magic’e bir yatırım turu düzenledi.

paypal ventures web3 sirketi magice yatirim yapti 2

Magic tarafından yapılan açıklamaya göre yatırım turu, “stratejik finansman turu” olarak ifade edildi. Söz konusu yatırım turunda 52 milyon dolarlık bir yatırım alındığı belirtildi. Şirket açıklamasında ayrıca Cherubic, Synchrony, KX, Northzone ve Volt Capital’in de katıldığı turda şirket toplamda 80 milyon dolardan fazla yatırım alındığı dile getirildi. Konu hakkında açıklama yapan Magic’in kurucu ortağı ve CEO’su Sean Li şu ifadeleri kullandı:

Web3 kullanım durumlarında geniş bir yelpazeye sahip büyük işletmeler arasında sürekli bir artış gördük. Global markalar, Blockchain‘in potansiyelini kripto para birimlerinin ötesinde anladılar ve müşterileriyle iletişime geçmek ve deneyimi yeni yollarla maddi hale getirmek için bu teknolojiyi kullanıyorlar.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala