bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 70,253.82 0.74%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,557.97 0.83%
bnb
BNB (BNB) $ 615.70 4.87%
solana
Solana (SOL) $ 186.19 0.19%
xrp
XRP (XRP) $ 0.628244 0.90%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.655002 0.41%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.216427 1.08%

PayPal, Stablecoin Çalışmasını Duraklattı

paypal stablecoin calismasini duraklattidsvdsf

Kripto paralar gün geçtikçe daha fazla alanda kendine yer buluyor. Özellikle Visa ve MasterCard gibi küresel şirketler kripto sektörüne hızla adım atarken bir PayPal‘da bu alana yatırım yapan şirketler arasında yer alıyor. Kısa süre önce PayPal kendi stablecoin projesi üzerine çalışmalarına başladığını açıklamıştı. Çıkan haberlere göre; PayPal, stablecoin çalışmasını duraklattı.

PayPal, Stablecoin Çalışmasına Ara Verdiğini Açıkladı

PayPal düzenleyicilerin kripto para birimleri üzerindeki incelemelerini artırması nedeniyle harekete geçiyor. Paypal, projedeki önemli bir ortağın New York Eyaleti Mali Hizmetler Departmanı tarafından bir soruşturmayla karşı karşıya kalması nedeniyle stablecoin üzerindeki çalışmalarını duraklatıyor.

paypal stablecoin calismasini duraklattifgbfghbfg

PayPal, önümüzdeki haftalarda dolar tarafından bire bir desteklenecek olan stablecoin’i piyasaya sürmeyi umuyordu, ancak bilgi sahibi bir kişiye göre bu tür kripto varlıklar için değişen düzenleyici manzarayı anlamaya çalıştığı için bu işi erteleyecek.

PayPal sözcüsü Amanda Miller konu ile ilgili yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

Bir stablecoin araştırıyoruz. İlerlemek istiyorsak ve ne zaman ilerlemek istersek, elbette ilgili düzenleyicilerle yakın bir şekilde çalışacağız.

Aslında PayPal’ın kendi stablecoin’ini geliştirilmesi, PayPal için birçok avantaj sunuyor. Örneğin şirket, daha değişken ve merkeziyetsiz kripto para birimleri etrafında var olan düzenleyici baskılardan kaçınabilir.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala