bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,703.07 1.79%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,046.53 2.02%
bnb
BNB (BNB) $ 556.62 0.57%
solana
Solana (SOL) $ 141.23 1.90%
xrp
XRP (XRP) $ 0.521212 4.50%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.486026 5.03%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.151685 0.40%

PayPal Haberlerinin Uzun Vadede Piyasaya Etkisi Nasıl Olacak?

PayPal Haberlerinin Uzun Vadede Piyasaya Etkisi Nasil Olacak 1

PayPal’ın kullanıcılarının Bitcoin satın almasına izin vermesiyle ilgili haberler çıktıktan saatler sonra, kripto para birimi 2020’nin en yüksek seviyesine fırladı. Bu arada, altcoinler de BTC’ye karşı eziliyor.

Kurumsal şirketlerden gelen haberlerin Bitcoin’de olumlu etkisi biliniyor. Kripto para birimi 6 Ekim’den bu yana 2.000 dolardan fazla arttı ve herhangi bir yavaşlama belirtisi göstermiyor.

PayPal Haberleri ile Bitcoin Fiyatı 2020’nin Zirvelerinde 

Eylül ayı boyunca, Bitcoin’in fiyatı birkaç küçük istisna dışında biraz durgun kaldı. Bu, kripto para birimi analistleri ve tüccarları arasında artan endişelerin bir nedeni haline geldi, bunların çoğu fiyatın düşeceğinden ve (hala) doldurulmamış CME boşluğunun fiyatı 9,600 dolara düşüreceğinden endişe ediyordu.

Bütün bunlar 6 Ekim’de BTC yükselişine başladığında değişti. O zamandan beri, fiyat 2,000 $ ‘dan fazla arttı ve bugün PayPal’dan gelen bazı önemli haberlerde ivme doruğa ulaştı.

Dünyanın en büyük çevrimiçi ödeme işlemcisi, müşterilerine Bitcoin ve diğer kripto para birimlerini ABD merkezli hesaplar için “önümüzdeki haftalarda” ve diğer ülkeler için 2021’in ilk yarısında satın almalarını, satmalarını ve saklamalarını sağlayacağını duyurdu.

Doğal olarak piyasa olumlu tepki verdi. Bugün, Bitcoin’in fiyatı şu anda 11.750 $ ‘dan işlem gördüğü yere geri dönmeden önce Binance Vadeli İşlemlerde yaklaşık 11.910 $’ dan 12.888 $ ‘a yükseldi. Bu ani hareketle Bitcoin, fiyatın neredeyse 12.500 $ ‘a ulaştığı 17 Ağustos’ta işaretlenen bir önceki 2020 yüksek seviyesini kırdı.

PayPal, kullanıcılarının Bitcoin satın almasına hala izin vermedi, bu da özellik platformun hizmetlerine dahil edildiğinde daha olumlu gelişmeler olabileceği anlamına geliyor. Ayrıca şirket, önümüzdeki yıl geniş üye işyeri ağı ile dijital varlıkların benimsenmesi için baskı yapacağını da belirtti.

Dağıtım, PayPal’ın, düzenleyicinin  geçen yaz açıkladığı bir program olan New York Finansal Hizmetler Departmanı’nın (NYDFS) şartlı Bitlicense programını  da ilk alıcısı olduğu Amerika Birleşik Devletleri’nde başlayacak.

Cointelegraph’ ın bildirdiği üzere haberler kripto para için çok büyük olsa da, PayPal yoğun bir inceleme altında olacak.

Koşullu lisans iki yıl sürecek ve tam Bitlicense statüsüne yenilenmesi veya yükseltilmesi tamamen Müfettiş Linda Lacewell’in kararına bağlıdır.

PayPal temsilcileri, daha fazla incelemenin nasıl yapılacağı konusunda yorum yapmayı reddetti.

“Şu anda, yalnızca PayPal üzerinden satın aldığınız Kripto para birimini hesabınızda tutabilirsiniz. Ayrıca, hesabınızdaki Kripto para birimi PayPal’da veya PayPal dışında başka hesaplara aktarılamaz.”
Peki bunun anlamı nedir? Sadece PayPal’da tutulan paralar kesinlikle sizin paralarınız değil, aynı zamanda büyük firmaların kripto ile uğraşmak için uymak zorunda kalacakları standartlar olabilir.

Düzenleyici “beyaz listeler” hakkında bir süredir konuşuluyor, yani kripto para borsaları ve katı düzenlemelere uymak isteyen firmalar yalnızca onaylanmış cüzdan adresleriyle işlem yapabilecek. Bu uygulama henüz yasalaşmadı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

BTCHaber

2016’da kurulan BTCHaber, kendi yazar kadrosu ile özgün yazılar ve içerikler üretmekte, yerli ve yabancı kaynakları takip ederek doğruluğu teyit edilmiş sadece önemli ve öne çıkan haberleri sunmaktadır. BTCHaber, kripto para piyasasının her geçen gün büyüdüğü bu dijital çağda yeni yatırım yollarının keşfetmek, gelişmeleri anbean takip etmek ve kullanıcıları doğru bilgiye ulaştırmak için kurulmuş güncel Bitcoin ve diğer kripto paraların konu alındığı haber platformudur.
https://www.btchaber.com/





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala