bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,247.21 1.16%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,087.52 0.53%
bnb
BNB (BNB) $ 558.92 1.20%
solana
Solana (SOL) $ 144.34 1.17%
xrp
XRP (XRP) $ 0.508542 1.10%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.473241 3.27%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.155446 2.11%

PayPal CEO’su Schulman Kripto Para Planlarını Açıkladı

paypal ceosu schulman kripto para planlarini acikladi

Ödeme devi PayPal CEO’su Daniel Schulman, şirketin gelecekteki kripto para planlarını detaylandırdı. Çarşamba günü yaptığı bir açıklamada Schulman, şirketin dijital para birimleri iş birimini daha fazla genişletmeyi planladıklarını söyledi:

“Hepimiz mevcut finansal sistemin modası geçmiş olduğunu biliyoruz ve işlemlerin günler değil saniyeler içinde tamamlandığı; işlemlerin tamamlanmasının daha ucuz olduğu ve tüm insanların, sadece zenginlerin olmadığı- bir dijital finansal sistemin parçası olmasını sağlayan bir gelecek hayal edebiliyoruz. Bu daha kapsayıcı geleceği şekillendirmeye yardımcı olmak için yeni kripto, blokzinciri ve dijital para birimleri iş birimimize önemli ölçüde yatırım yapıyoruz.”

Konu ile ilgili bilgi sahibi olan bir kaynak, PayPal’ın tüm hizmetleri bir arada sunmayı planladığını kaydetti.

Schulman, kullanıcıların 29 milyon mağazadan kripto paraları kullanarak alışveriş yapabilmesine olanak tanıyacak olan yeni hizmetten heyecan duyduğunu söylüyor. Bu çeyreğin sonlarında hizmeti başlatmayı planlayan şirket, Venmo ile entegrasyonunu ise önümüzdeki aylarda planlıyor.

CEO ayrıca, bu hamlelerin şirketin kripto paralar ile ilgili sunacağı hizmetlerin sadece başlangıcı olduğunu söylüyor:

“Bu, yeni dijital para biçimlerini kabul etmek için düzenleyicilerle el ele çalışırken gördüğümüz fırsatların sadece başlangıcı.”

Ödeme devi, geçtiğimiz aylardaki Paxos işbirliği ile kripto para adımlarını resmiyete dökmüştü. Daha sonra hizmet, 12 Kasım’da ABD merkezli kullanıcılar için hayata geçti.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

BTCHaber

2016’da kurulan BTCHaber, kendi yazar kadrosu ile özgün yazılar ve içerikler üretmekte, yerli ve yabancı kaynakları takip ederek doğruluğu teyit edilmiş sadece önemli ve öne çıkan haberleri sunmaktadır. BTCHaber, kripto para piyasasının her geçen gün büyüdüğü bu dijital çağda yeni yatırım yollarının keşfetmek, gelişmeleri anbean takip etmek ve kullanıcıları doğru bilgiye ulaştırmak için kurulmuş güncel Bitcoin ve diğer kripto paraların konu alındığı haber platformudur.
https://www.btchaber.com/





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala