bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,731.08 5.44%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,067.63 3.97%
bnb
BNB (BNB) $ 550.79 5.92%
solana
Solana (SOL) $ 139.21 8.12%
xrp
XRP (XRP) $ 0.501246 4.96%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.455447 5.01%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.150467 3.25%

PayPal CEO’su: Kripto Paraların Değeri Benimsendikçe Artacak

paypal ceo su kripto paralar benimsendikce degeri artacak

PayPal CEO’su Dan Schulman, CNBC’nin Squawk Box programında kripto paraların değerinin benimsendikçe artacağını söyledi. Ünlü TV programında konuşan CEO, Bitcoin’in kullanışlılığına değindi. Ona göre, Bitcoin’in bir para birimi olarak kullanışlılığı “satın al ve tut” ahlakına üstün gelecek.

Geçtiğimiz haftalarda Paypal, önümüzdeki yıl itibariyle önde gelen kripto paralar ile ödeme yapmanın mümkün olacağını açıklamıştı. Dün ise Schulman, katıldığı TV programında planlanan gelişmenin 28 milyon satıcıyı kapsayacağını açıkladı. Diğer bir deyişle, 2021 yılı itibariyle PayPal ile işbirliği yapmış olan 28 milyon satıcı kripto para ile ödeme alabilecek.

Değeri Benimsendikçe Artacak

Kripto paraların kullanışlı bir varlıklar olduğunu vurgulayan Schulman, çok daha fazla kullanım alanı bulacaklarını söyledi. Ona göre söz konusu durum, Bitcoin’in benimsenmesini artıracak, onu daha “stabil” ve “değerli” hale getirecek.

CEO, merkez bankalarının dijital para birimlerine de değindi. CBDC’lerin küresel bir kaçınılmazlık yaratacağını söyleyen Schulman, bu gerçekleştiğinde kripto paralardan daha fazla fayda elde edilebileceğini söyledi. Ona göre, hem kripto paralar hem de CBDC’ler ileride önemli roller üstlenecek.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

BTCHaber

2016’da kurulan BTCHaber, kendi yazar kadrosu ile özgün yazılar ve içerikler üretmekte, yerli ve yabancı kaynakları takip ederek doğruluğu teyit edilmiş sadece önemli ve öne çıkan haberleri sunmaktadır. BTCHaber, kripto para piyasasının her geçen gün büyüdüğü bu dijital çağda yeni yatırım yollarının keşfetmek, gelişmeleri anbean takip etmek ve kullanıcıları doğru bilgiye ulaştırmak için kurulmuş güncel Bitcoin ve diğer kripto paraların konu alındığı haber platformudur.
https://www.btchaber.com/





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala