bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,124.91 3.11%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,065.58 3.19%
bnb
BNB (BNB) $ 549.03 3.43%
solana
Solana (SOL) $ 139.41 6.73%
xrp
XRP (XRP) $ 0.499057 1.81%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.456549 3.85%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.150052 3.25%

Paxos, Singapur’da En Az 130 Kişiyi İşe Almayı Planlıyor

pma bilisim ise alim sureclerinde dijitallesme

Son dönemde kripto para odaklı şirketler mevcut piyasa koşullarını gerekçe göstererek, çalışanlarını işten çıkarma kararı alıyor. Bu kez bu durumun aksine stablecoin USDP ihraççısı Paxos ise kripto ürünleri ve hizmetleri sunmak için bir lisans aldıktan sonra Singapur’da en az 130 kişiyi işe almayı planladığını açıkladı.

Paxos, Singapur’da İşe Alım Yapmayı Planlıyor

Paxos, kripto ürünleri ve hizmetleri sunmak için bir lisans aldıktan sonra Singapur’da en az 130 kişiyi işe almak istediğini belirtti. Kurucu ortak Rich Teo yaptığı açıklamada, şirketin ABD dışında büyüme merkezi olarak Singapur’da inşa edilen üç yıllık bir genişleme hamlesi planladığını söyledi.

Ayrıca detay vermek gerekirse Paxos, Ödeme Hizmetleri Yasası kapsamında kripto para hizmetleri sunmak için Singapur Para Otoritesinden (MAS) lisans alan yaklaşık 20 şirketten biri.

paxos singapurda en az 130 kisiyi ise almayi planliyorasd

Singapur’da planlanan işe alım hamlesi, Paxos’un son birkaç aydır kripto piyasasındaki düşüşe yanıt olarak daha geniş kripto varlık sektörüne eğilimi olan personel sayısı kesintilerini desteklediğini gösteriyor. Son olarak hatırlatmak gerekirse Paxos, yakın zamanda Singapur Para Otoritesinden (MAS) kendi lisansları için onay almıştı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala