bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,898.12 3.68%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,135.22 3.59%
bnb
BNB (BNB) $ 611.61 0.02%
solana
Solana (SOL) $ 146.04 7.01%
xrp
XRP (XRP) $ 0.522915 3.96%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.469157 5.45%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.149753 7.03%

Paxful, İşletmelerin Bitcoin ile Ödeme Almasını Sağlayacak Bir Araç Piyasaya Sürüyor

paxful isletmelerin bitcoin ile odeme almasini saglayacak bir arac piyasaya suruyor

Eşler arası pazar yeri Paxful, e-ticaret aracı Paxful Pay’in lansmanını duyurdu. 

Altı milyondan fazla kullanıcıya sahip olan Paxful, işletmelerin Bitcoin ile ödeme almasını sağlamak için bir araç piyasaya sürmeyi planlıyor. Paxful CEO’su Artur Schaback konu hakkında şu ifadeleri kullandı:

“Paxful Pay bugüne kadar ürünü test etmek ve özelliklerini geliştirmek için belirli bölgelerde yalnızca sınırlı sayıda (100’ün biraz üzerinde) satıcıyla çalıştı.

Paxful Pay’in resmi lansmanı ile birlikte, işe alım sürecini hızlandırıyoruz ve dünya çapında daha fazla satıcıyı getirmeyi umuyoruz.”

Araç müşterilerin satıcılara 400’den fazla ödeme yöntemiyle ödeme yapmalarına imkan tanıyacak. Ödemeler daha sonra Bitcoin’e dönüştürülerek satıcıların cüzdanına gönderilecek. Şimdilik platformun birincil kripto para birimi Bitcoin olsa da ekip ileride Tether ve diğer stablecoin’leri eklemeyi düşünüyor. 

CEO Schaback bu araç ile müşterilere finansal özgürlük sağlamayı amaçladıklarının altını çizdi:

“Paxful Pay için hedefimiz, hem tüccarlara hem de kullanıcılara daha iyi finansal özgürlük sağlamak ve e-ticareti ve kripto paraların küresel olarak benimsenmesini sağlamaktır.”

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Dilek Sarı

Dilek, 1992 yılında İzmir’de doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise öğrenimini İzmir’de tamamladı ve 2010 yılında Adnan Menderes Üniversitesi Sosyoloji bölümüne başladı. 2014 yılında buradan mezun olan Dilek, alanda kalmak ve akademik çalışmalar yürütmek amacıyla aynı yıl Ege Üniversitesi Genel Sosyoloji ve Metodoloji anabilim dalında yüksek lisans eğitimine başladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala