bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 62,183.66 1.22%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,007.10 0.11%
bnb
BNB (BNB) $ 544.17 0.69%
solana
Solana (SOL) $ 139.02 3.61%
xrp
XRP (XRP) $ 0.488548 1.54%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.444287 1.52%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.147857 0.24%

Pat Toomey: FDIC, Bankalara Kripto Konusunda Baskı Yapıyor

pat toomey fdic bankalara kripto konusunda baski yapiyoras

Kısa süre önce küçük yatırımlar veya satın almalar yapan kripto kullanıcıları için vergi muafiyetini gözeten bir yasa tasarısı sunan ABD Senatörü Pat Toomey, Bu kez FDIC’nin bankalara kripto şirketlerine hizmet vermeyi durdurmaları için baskı yaptığını söyledi.

Pat Toomey, FDIC’nin Bankalara Kripto Konusunda Baskı Yaptığını Söyledi

ABD’li Senatör Pat Toomey, aldığı bilgilere atıfta bulunarak, Federal Mevduat Sigorta Kurumu’nun (FDIC) kripto para şirketlerine hizmet vermelerini engellemek için bankalara yaslanıyor olabileceğini söyledi.

pat toomey fdic bankalara kripto konusunda baski yapiyor

Pat Toomey konu ile ilgili olarak şu şekilde açıklamalarda bulundu:

Doğruladığımız bilgi uçuran iletişimlere göre, FDIC’nin Washington DC merkezindeki personel, FDIC bölge ofislerini, kripto ile ilgili şirketlerle ilişkileri genişletmekten kaçınmalarını talep eden mektuplar göndermeye çağırıyor.

FDIC yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

FDIC, kripto ile ilgili faaliyetlerde bulunan bankaların bunu tüketicileri koruyan güvenli ve sağlam bir şekilde yapmalarını sağlamak için uzun süredir devam eden yasal makamlarla tutarlı davranıyor. Denetim geri bildirimi dikkate alınana kadar kripto ile ilgili faaliyetleri başlatmayı geciktirin veya genişletmekten kaçının. Kripto varlık piyasalarında kolayca görünen riskler göz önüne alındığında, bunlar alınması gerekli ve uygun eylemlerdir.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala