bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,298.23 1.36%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,095.44 1.05%
bnb
BNB (BNB) $ 560.43 2.06%
solana
Solana (SOL) $ 143.80 2.54%
xrp
XRP (XRP) $ 0.506149 0.99%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.471852 3.60%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.153348 1.18%

PartyDAO, a16z Liderliğinde 16.4 Milyon Dolar Elde Etti

partydao a16z liderliginde 16 4 milyon dolar elde ettifa

Kripto para sektöründe hemen hemen her gün yatırım haberleri ile karşılaşıyoruz. Bu kez yatırım haberi ile gündeme gelen isim NFT teklif platformu PartyBid’in arkasındaki merkezi olmayan kuruluş olan PartyDAO, Andreessen Horowitz (a16z) liderliğindeki bir finansman turunda 16.4 milyon dolar topladı.

PartyDAO, a16z Liderliğinde Yatırım Aldı

The Block‘un haberine göre; PartyDAO, Andreessen Horowitz (a16z) liderliğindeki bir finansman turunda 16.4 milyon dolar topladı. Yapılan açıklamaya göre , turdaki diğer katılımcılar arasında Standard Crypto, Compound Crypto, Dragonfly Capital, Uniswap Ventures ve Loot yaratıcısı Dom Hofmann yer aldı.

PartyDAO’nun ana uygulaması PartyBid, fonları bir havuzda toplayarak ve mülkiyeti paylaşarak birden fazla kişinin dijital varlıkları satın almasına olanak tanıdığını belirtelim.

PartyDAO geliştiricisi John Palmer bir blog yazısında konu ile ilgili olarak şu ifadeleri kullandı:

Bugüne kadar PartyDAO tamamen kendi üyelerimiz ve zincir üstü gelirler tarafından finanse edildi. PartyDAO geliştiricisi John Palmer bir blog yazısında bu, odaklanmamıza yardımcı oldu, ancak her şeyi yapmamızı engelledi. Yeni finansmanımız, PartyDAO’nun artık hak ettikleri ateş gücüyle hedeflerimizi takip edebileceği anlamına geliyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala