bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 70,785.97 2.87%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,572.19 2.46%
bnb
BNB (BNB) $ 583.66 2.68%
solana
Solana (SOL) $ 186.77 2.41%
xrp
XRP (XRP) $ 0.629922 2.60%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.653483 1.94%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.221442 20.71%

Paris Blockchain Week için İlk Adım: Ödül Oylaması Başladı

Paris Gezi Rehberi 1

Paris Blockchain Week, Partia Blockchain aracılığıyla Topluluk Oylaması ile Paris Blockchain Week Ödüllerini başlattı. Ödüller, Blockchain ve Web3 teknolojilerinin durumunu tartışmak ve ilerletmek için dünyanın dört bir yanından gelen Avrupa’nın en büyük düşünce liderleri, yenilikçiler ve uzmanları toplantısında bu yenilikçi sektördeki en önemli bireyleri, projeleri ve kuruluşları ödüllendirecek.

23 Mart 2023’te yapılması planlanan ödül töreni, genel olarak kripto varlık sektörüne geçişte önemli ölçüde katkıda bulunanları ödüllendirecek.

Ödül töreninde kripto alanına katkıda bulunanlara oy vermek için insanların kolayca ve güvenli bir şekilde “zincir üzerinde” oy kullanmasına olanak tanıyan, blockchain destekli bir sosyal ağ ve oylama platformu olan Parti.com’u kullanılacak.

Paris Blockchain Week ödülleri, özellikle sekiz ödül kategorisinde bireylerin, kuruluşların ve projelerin başarılarını ve katkılarını kutlamak için tasarlandı:

  • Web3 Yılın Kişiliği Ödülü,
  • Halkın Seçimi Ödülü,
  • En İyi Etki Blockchain Projesi Ödülü,
  • Yılın Web3 Marka Girişimi Ödülü,
  • Yılın Kurumsal Blockchain Projesi Ödülü,
  • En İyi Web3 Eğitim Platformu
  • En İyi Web3 İçerik Oluşturucu,

ödüller ayrıca, günümüzün şüphesiz blok zincirindeki en önemli yapı taşı olan eğitime odaklanacak.

Paris Blockchain Week CEO’su Emmanuel Fenet, ödül töreni hakkında şu şekilde açıklamada bulundu:

Bu ödüller, sektörü ileriye taşıyan bazı harika insanları ve projeleri onurlandırmak ve takdir etmek için tasarlandı. Ayrıca gençlerimize bu hızlı tempolu sektöre katılmaları ve geleceğin inşa edilmesine yardımcı olmaları için ilham vermek. Blockchain ve web3’te çok fazla yenilik var; pek çok alanda çok fazla potansiyele sahip olan blok zincirini teşvik etmede liderlikleriyle büyüklüğe ulaşanların çalışmalarını takdir etmemiz gerekiyor. Paris Blockchain Ödülleri, bu bireylerin ve ekiplerin örnek teşkil etmelerine ve diğerlerine onların izinden gitmeleri için ilham vermelerine olanak tanıyan bir platformdur.

Partia Blockchain’in Kurucu Ortağı Brian Gallagher, ise konu ile ilgili şu olarak şu ifadeleri kullandı:

Sadece Ödüller için oylama altyapısında önemli bir rol oynamakla kalmayıp, aynı zamanda gizliliği koruyan, on- zincirleme oylama Paris Blockchain Haftası Ödüllerini hayata geçirmek için türünün tek örneği, sınıfının en iyisi bir platform oluşturduk. Bu araçlar, insanların sandık başına gitmek zorunda kalmadan oy kullanabilecekleri demokratik ve güvenli seçimler de dahil olmak üzere toplumun en acil ihtiyaçlarından bazılarını karşılamaya geçişi hızlandıracak.

Ayrıca i24 News programı D’Crypt’in sunucusu ve Partia Blockchain Düşünce Liderliği Direktörü Jennifer de Broglie Ödül törenini sunacak.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala