bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,579.30 3.14%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,154.76 2.30%
bnb
BNB (BNB) $ 606.99 0.05%
solana
Solana (SOL) $ 148.67 4.71%
xrp
XRP (XRP) $ 0.529253 2.57%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.478785 4.71%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.152466 4.96%

Paribu, UNICEF Türkiye’ye Bağış Projesiyle 1.000 Çocuğa Ulaştı

paribu unicef turkiyeye bagis projesiyle 1 000 cocuga ulasti

Türkiye’nin kripto varlık alım satım platformu Paribu, çocuk haklarına dikkat çekmek için harekete geçti. Bu kapsamda ParibuLog sayfasını mavi renge boyayan Paribu, UNICEF Türkiye‘ye de kripto parayla bağış kampanyası başlattı. Söz konusu kampanyanın Türkiye’de ilk olduğunu belirtelim.

Paribu UNICEF Türkiye Bağış Projesi Devam Ediyor

Paribu, UNICEF Türkiye’ye kripto parayla bağış projesi başlattı. Bu proje kapsamında Paribu üzerinden Bitcoin ve Ethereum ile bağış yapılabiliyor. Yapılan bağışlar, Türkiye’de kız ve erkek çocukların nitelikli eğitime erişebilmesi, olumsuz cinsiyet normlarının değişmesi hedefiyle yürütülen çalışmalarda 950’den fazla kız ve erkek çocuğunun toplumsal cinsiyet eşitliği eğitimine katılmasına destek olacak kaynak oluşturdu.

Paribu, 20 Kasım Dünya Çocuk Günü için de ParibuLog sayfasını UNICEF’in rengi maviye çevirdi.

paribu unicef turkiyeye bagis projesiyle 1 000 cocuga ulasti 2

Konuyla ilgili açıklama yapan Paribu CEO’su Yasin Oral şunları söyledi:

“Zor koşullardaki çocukların ihtiyaçları ve hakları konusunda çalışan dünyanın en büyük organizasyonu UNICEF ile iş birliği yaptığımız için mutluyuz. Bugüne dek yapılan kripto para bağışları ile dezavantajlı durumdaki çocukları desteklemek için katkıda bulunduk. Bu yıl da UNICEF’in yürüttüğü çalışmalara destek vermeyi sürdüreceğiz”

Paribu, Birleşmiş Milletlerin Sürdürülebilir Kalkınma Amaçlarını farklı projelerle desteklediği ‘Yoksulluğa Son’ ve ‘Temiz Su ve Sanitasyon’ konularının yanı sıra ‘Nitelikli Eğitim’ amacında da sorumluluk alıyor. Türkiye ayrıca UNICEF’e kripto parayla bağış uygulamasını hayata geçiren beşinci ülke konumunda.

Paribu kullanıcıları, uygulama üzerinden UNICEF Türkiye’ye Bitcoin ve Ethereum bağışı yapmaya devam edebiliyor.

Bağış linki: https://www.paribu.com/blog/paribu-rehberi/paribu-ile-unicefe-nasil-kripto-para-bagisi-yapabilirsiniz/

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

BTCHaber

2016’da kurulan BTCHaber, kendi yazar kadrosu ile özgün yazılar ve içerikler üretmekte, yerli ve yabancı kaynakları takip ederek doğruluğu teyit edilmiş sadece önemli ve öne çıkan haberleri sunmaktadır. BTCHaber, kripto para piyasasının her geçen gün büyüdüğü bu dijital çağda yeni yatırım yollarının keşfetmek, gelişmeleri anbean takip etmek ve kullanıcıları doğru bilgiye ulaştırmak için kurulmuş güncel Bitcoin ve diğer kripto paraların konu alındığı haber platformudur.
https://www.btchaber.com/





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala