bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,780.89 0.21%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,235.55 1.00%
bnb
BNB (BNB) $ 609.82 1.90%
solana
Solana (SOL) $ 158.79 2.37%
xrp
XRP (XRP) $ 0.551424 1.23%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.50479 2.50%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.161803 0.49%

Paribu Profesyonel Sporcular ile Gençleri Bir Araya Getiriyor

Paribu Profesyonel Sporcular ile Gencleri Bir Araya Getiriyor

Kripto ve Blockchain sektörü sadece finansal bir yenilikten çok daha fazlası. Özellikle yenilikçi şirketler tarafından yönlendirilen sektör, birçok alanda kendisini hissettiriyor. Özellikle spor alanında sık sık gördüğümüz sponsorluk haberleri ve destekler, kriptonun katkılarından sadece bir tanesi. Kripto para borsası Paribu da bu şirketlerden biri. Spor alanında yaptığı çalışmalar ile sık sık gündeme gelen Paribu, Team Paribu Mentor projesi ile genç sporcuları profesyoneller ile buluşturmaya devam ediyor.

Paribu Profesyonel Sporcular ile Gencleri Bir Araya Getiriyor 1

Paribu, Team Paribu Mentor Projesi ile Gençleri Sporcuları Profesyoneller ile Buluşturuyor

Kripto para borsaları spor sektörü ile olan yakın ilişkisi ile sık sık gündeme. Birçok borsa bu alanda aktif olarak rol oynarken sektörün bilinirliği de doğru orantılı olarak artıyor. Bu noktada Paribu da Team Paribu projesi ile rekabete kendisine yer buluyor.

Paribu, Team Paribu Mantor Projesi ile profesyonel sporcularla genç sporcuları 3 aylık periyotlarda bir araya getiriyor. Klinik Spor Psikoloğu Berceste Şeber’in eşliğinde genç sporcular, Team Paribu sporcularıyla birlikte antrenman yapma, onların tecrübelerinden faydalanma, müsabakalar öncesi motivasyon çalışmalarıyla deneyimlerini ve bilgilerini artırma imkânı buluyor.

Proje kapsamında şu ana kadar millî atlet Berfe Sancak ve genç sporcu Melih Candaş, millî jimnastikçi Ahmet Önder ve genç sporcu Mualla Nil Cevizcioğlu, millî modern pentatlet İlke Özyüksel ve genç sporcu Almira Belemir Dede, millî serbest dalışçı Fatma Uruk ve genç sporcu Ahmet Barış Kahraman, millî karateci Dilara Bozan ve genç sporcu Süleyman Aydemir, A millî kadın voleybol takımı kaptanı Eda Erdem ve genç sporcu Deniz Ertuğrul, millî yüzücü Nida Eliz Üstündağ ve genç sporcu Sezen Akanda Boz, milli rüzgâr sörfçüsü Dilara Uralp ve genç sporcu Ada Tan yer alıyor.

Bu değerli isimlerin yer aldığı 8 Team Paribu Mentor videosu yayımlandı. Videoların tamamını Paribu’nun YouTube kanalından izleyebilirsiniz.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala