bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 62,081.63 0.59%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,996.49 0.63%
bnb
BNB (BNB) $ 540.87 1.44%
solana
Solana (SOL) $ 138.82 3.29%
xrp
XRP (XRP) $ 0.487459 1.90%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.443137 1.59%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.147434 0.77%

Paribu Hub’dan Akıllı Sözleşme ve Solidity Practicum Eğitimi

Paribu Hubdan Akilli Sozlesme ve Solidity Practicum Egitimi 2

Blockchain ve kripto sektörü oldukça hızlı gelişiyor. Hemen hemen her gün yeni bir teknolojik gelişmenin yaşandığı sektörde en önemli aktörler ise şüphesiz geliştiriciler. Sektörün henüz yeni yeni keşfedilmesi ve alandaki geliştirici eksikliğinin de etkisi ile geliştirici ihtiyacı hızla artıyor. Paribu Hub da bu eksikliği gidermek amacıyla Patika.dev ile iş birliği yaparak “Akıllı Sözleşme ve Solidity Practicum” eğitimi düzenliyor.

Paribu Hubdan Akilli Sozlesme ve Solidity Practicum Egitimi

Paribu Hub, Patika.dev ile Akıllı Sözleşme ve Solidity Practicum Eğitimi Verecek

Blockchain sektöründeki gelişimin hızı giderek artıyor. Bir taraftan yeni projeler yatırımcılar ile buluşurken diğer taraftan kullanıcılar yenilikçi ürünler ile seçenek şansı buluyor. Bu noktada sektörün en öne çıkan ihtiyaçlarından biri de geliştiriciler oluyor. Paribu Hub da geleceğin teknolojisi olan Web3’ün temellerini öğretmek için yeni bir iş birliğine imza attı. Türkiye’nin en büyük yazılımcı topluluğuna sahip girişimlerinden Patika.dev ile iş birliği yapan Paribu Hub, Web3 alanında akıllı sözleşme ve solidity practicum eğitimini katılımcılar ile buluşturuyor.

Teorinin denetimli pratik uygulamasını vermek için tasarlanmış olan bu eğitim; Web3 teknolojileri ile ilgilenen, en az bir yazılım dili bilen, araştırmayı, öğrenmeyi, paylaşmayı seven herkese açık ve ücretsiz olacak. Eğitime katılan ve başarılı olan katılımcılar ise ihtiyaca yönelik pozisyon açılması durumunda Paribu’da çalışma imkânı da elde edebilecek. 16 Aralık – 22 Ocak tarihleri arasında gerçekleşecek eğitim için son başvuru tarihi ise 8 Aralık. 

Daha detaylı bilgiye ulaşmak ve başvurmak için buraya tıklayarak Patika.dev’in web sitesini ziyaret edebilirsiniz. 

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala