bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,595.31 0.78%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,167.05 1.28%
bnb
BNB (BNB) $ 616.23 3.29%
solana
Solana (SOL) $ 147.75 0.67%
xrp
XRP (XRP) $ 0.530231 0.66%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.474008 0.36%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.152333 0.42%

Paribu Hub ve BÜYEM İş Birliğiyle “Blokzincir Eğitimi” Gerçekleştirilecek

vcdsparibu hub ve buyem is birligiyle blokzincir egitimi gerceklestirilecek

Kripto para sektöründe her geçen gün yeni gelişmeler yaşanıyor. Özellikle son dönemde Blockchain teknolojisine olan ilgi de artış gösteriyor. Hal böyle olunca bu alandaki çalışmalarda artıyor. Türkiye’deki blokzincir bilinirliğini artırmayı ve ekosisteminin sürdürülebilir şekilde büyümesi için servisler sunmayı amaçlayan Paribu Hub, eğitimlerine bu kez Blockchain’i ekliyor.

Paribu Hub ile Boğaziçi Üniversitesi Yaşamboyu Eğitim Merkezi iş birliğiyle daha önce de iki kez düzenlenen blokzincir eğitimlerinin üçüncüsü 15 Şubat – 11 Mart tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Paribu Hub ve BÜYEM İş Birliğiyle: Blokzincir Eğitimi

Paribu Hub, Boğaziçi Üniversitesi Yaşamboyu Eğitim Merkezi iş birliğiyle 15 Şubat – 11 Mart tarihleri arasında gerçekleştirilecek.  Toplamda 24 saatlik bir programdan oluşacak eğitimde “Blokzincir Nedir?”, “Para Sistemleri ile Blokzincir İlişkisi”, “Blokzincir ile Yatırım İlişkisi” gibi çeşitli başlıklar işlenecek. Başvuranlar arasından 10 kişi yapılacak değerlendirmenin ardından “Paribu bursu” alma hakkını elde ederek eğitime ücretsiz katılım sağlayabilecek.

Eğitime kayıt olmak ve detaylı bilgi almak için Boğaziçi Üniversitesi Yaşamboyu Eğitim Merkezi’nin web sitesini ziyaret edebilirsiniz. 

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala