bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,364.24 1.59%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,088.13 0.83%
bnb
BNB (BNB) $ 561.21 2.16%
solana
Solana (SOL) $ 145.21 3.73%
xrp
XRP (XRP) $ 0.506408 0.84%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.471719 4.15%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.153622 2.13%

ParaSwap, NFT Ticaret Platformunu Başlattı

paraswap nft ticaret platformunu baslattidgf

Merkezi olmayan borsa (DEX) toplayıcısı ParaSwap bugün yaptığı açıklamada, Apple’ın App Store’da türünün ilk örneği olan eşler arası bir NFT alım satım uygulaması yayınladığını duyurdu.

Söz konusu açıklama ParaSwap’ın resmi Twitter hesabı üzerinden duyuruldu:

Uygulama, satıcıların NFT‘leri için doğrudan alıcılara gönderilebilecek özel siparişler oluşturmasına olanak tanıyacak.Bunun yanında ParaSwap’ın DEX motorunu kullanarak, her iki taraf da tercih ettikleri token ile işlem yapabilecek.

ParaSwap’tan NFT Ticaret Platformu

Merkezi olmayan borsa (DEX) toplayıcısı ParaSwap bugün resmi Twitter hesabı üzerinden NFT ticaret platformu başlatacağını açıkladı. ParaSwap‘ın kurucusu Mounir Benchemled da konu ile ilgili olarak şunları söyledi:

ParaSwap ilk olarak 2019 yazında ayı piyasasının ortasında başladı, bu nedenle bizim için piyasa koşullarından bağımsız olarak her zaman özellikleri çekiyoruz. NFT alanında sunduğu gizlilik açısından bu ürün gibisi yok.

Söz konusu olan NFT platformu promosyon olarak ilk üç hafta sıfır işlem ücretine sahip olacak ve Ethereum (ETH) dışı işlemler için platformdaki gaz ücretleri kalıcı olarak iade edilecek.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala