bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,261.22 3.57%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,146.01 2.88%
bnb
BNB (BNB) $ 605.65 0.11%
solana
Solana (SOL) $ 145.87 6.91%
xrp
XRP (XRP) $ 0.525988 3.86%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.47306 5.60%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.150481 7.66%

Paraguay’da Bitcoin (BTC) Mevzuatı Çalışmaları Başlıyor

bitcoin paraguay

Carlitos Antonio Rejala Helman, Paraguay’ın Temmuz ayında Bitcoin mevzuatı oluşturacağını söyledi.

Paraguay Kongre Üyesi ve aynı zamanda milletvekili olan Carlitos Antonio Rejala Helman, önümüzdeki ay bir Bitcoin tasarısı sunmayı planlıyor.

Temmuz Ayında Mevzuat Önerilebilir

Bugün Rejala Helman, Twitter’da önümüzdeki ay içinde yeni Bitcoin ve kripto para mevzuatı getirmeyi planladığını belirtti.

Rejala Helman, daha önce, ülkenin Bitcoin ve PayPal’ı içeren bir proje üzerinde çalışmasını önerdiğinde, Haziran ayı başlarında yeni Bitcoin mevzuatının tanıtıldığını ima etmişti.

O günden beri yeni detaylar da ortaya çıktı. Bununla birlikte Bitcoin’i yasal olarak kabul eden El Salvador, Rejala Helman’ın planlarını da etkileyebilir.

Bu tür bir mevzuat, Bitcoin işlemlerini bireyler arasında ve ticarette daha yaygın hale getirebilir.

Ülkedeki en büyük eğlence şirketlerinden Grupo Cinco, önümüzdeki ay kripto para birimini kabul etmeyi planlıyor. Şirket Bitcoin, Ethereum (ETH), Shiba Inu (SHIB) ve Chiliz (CHZ) kabul edecek.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Yavuz

2 Ekim 1992 tarihinde İzmir’de dünyaya gelen Cem Yavuz, ilköğretimi yine doğduğu şehirde tamamladı. Liseyi İstanbul’da okuyan Cem, tarihe olan ilgisi sebebiyle üniversite eğitimini Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi’nin Tarih bölümünde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala