bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,338.97 4.32%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,115.85 4.47%
bnb
BNB (BNB) $ 605.84 0.51%
solana
Solana (SOL) $ 144.19 8.29%
xrp
XRP (XRP) $ 0.517137 4.36%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.466454 5.63%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.149108 6.93%

Paradigm’in Yılın İlk Çeyreğindeki Kripto Yatırımları (2023)

paradigm yatirimlari

Bu yazımda Paradigm’in, 2023 yılının ilk çeyreğinde kripto para sektöründe yaptığı yatırımlara yakından bakacağız. 

Paradigm, blockchain ve kripto para odaklı varlıklardan oluşan bir hedge fonu yöneten şirket.

Paradigm gibi risk sermayesi fonlarının potansiyeli yüksek girişimleri, henüz proje aşamasındayken bulup erkenden yatırımlar yapıyor. Bu nedenle potansiyeli yüksek yeni kripto para projelerini bulmak isteyen bireysel yatırımcılar için risk sermayesi şirketlerinin para akışını takip etmek akıllıca olabilir. 

Sözü çok uzatmadan Paradigm’in 2023 yılının ilk 3 ayında yaptığı kripto para yatırımlarına yakından bakalım. Çeşitli kaynaklardaki verileri göz önünde bulundurduğumuzda Paradigm’in 3 farklı yatırım turuna katıldığı göze çarpıyor. Bunlar şu şekilde:

1- Ulvetanna

Sıfır bilgi kanıtı verimliliğini artırmak için donanım üreten bir girişim olan Ulvetanna, sıfır bilgi teknolojisini kullanan katman-2 Ethereum Sanal Makine ağları için ZKP’ler üretmeye odaklanmayı planlıyor.

Ulvetanna, 19 Ocak’ta duyurduğu yatırım turuna Paradigm liderlik etti. 15 milyon dolar finansman sağlanan yatırım turuna Jump Crypto ve Bain Capital Crypto da katıldı.

Ulvetanna DeFi kategorisinde faaliyet gösteriyor.

2- Code4rena

Code4rena, wardens olarak adlandırılan topluluk katılımcılarının, sponsor projeler tarafından sağlanan ödül karşılığında akıllı sözleşme mantığını incelemesine, denetlemesine ve analiz etmesine ev sahipliği yapan bir girişim.

Code4rena, 16 Mart‘ta duyurduğu yatırım turunda Paradigm’den 6 milyon dolar yatırım aldı.

Code4rena, blockchain hizmetleri kategorisinde faaliyet gösteriyor.

3- Conduit

Conduit, kripto para geliştiricilerine güç kazandırmak ve onları hızlandırmak için geliştirilmiş bir kripto yerel altyapı platformu. DeFi protokolleri, oyun şirketleri, NFT platformları ve diğer blockchain geliştiricileri, uygulamalarını hızlı ve kolay bir şekilde ölçeklendirmek için Conduit’i kullanabilir,

Conduit, 28 Mart’ta Paradigm liderliğindeki yatırım turunda 7 milyon dolar topladı.

Conduit, blockchain altyapısı kategorisinde faaliyet gösteriyor.

Eğer bu içerik ilginizi çektiyse;

başlıklı yazılarımıza da göz atabilirsiniz.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Tuncay Aydıner

1997 yılında Rize’de doğan Tuncay İlkokul ve Ortaokul eğitimini 9 Mart İlköğretim Okulu’nda aldı. Lise eğitimini Çayeli Anadolu Öğretmen Lisesi’nde tamamladı. Tuncay, tarihe dış politikaya ve hukuka duyduğu ilgi nedeniyle üniversite eğitimine Erzurum Atatürk Üniversitesi Uluslararası İlişkiler bölümünde devam etti.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala