bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,000.15 4.00%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,136.42 3.53%
bnb
BNB (BNB) $ 608.24 0.09%
solana
Solana (SOL) $ 146.21 7.47%
xrp
XRP (XRP) $ 0.523228 4.83%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.472443 6.36%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.150214 6.90%

Paradigm, Yapay Zeka Alanına Yöneliyor

paradigm yapay zeka alanina yoneliyor

Kripto risk sermayesi şirketi Paradigm, kripto alanındaki çalışmaların yanında farklı alanlara da yönelmek istiyor. Konu hakkında bilgi sahibi olan kişilere göre Paradigm, yapay zeka alanlara da yönelmek istiyor.

Paradigm Ürün Gamını Genişletmek İstiyor

Konu hakkında bilgi sahibi olan kişilere göre, bu alandaki en köklü ve aktif oyunculardan birisi olan kripto risk sermayesi şirketi Paradigm, Blockchain teknolojilerinin ötesine geçme planları yapıyor. Aktarılanlara göre şirket, yapay zekayı da içeren daha geniş bir “sınır teknoloji” dizisine odaklanmayı hedefliyor.

paradigm yapay zeka alanina yoneliyor 2

Şirketin planlarındaki bu değişiklik, firmanın internet sitesinde görülebiliyor. Şirket internet sitesine göre artık kendisini özellikle “yıkıcı kripto/Web3 şirketlerine ve protokollerine” yatırım yapan bir firmanın aksine “araştırma odaklı bir teknoloji yatırım firması” olarak nitelendiriyor. Verilere göre şirketin yeni planlarını 3 Mayıs tarihinde internet sitesine eklediği görülüyor.

Şirketin yine internet sitesi üzerinde yer alan, “Kriptonun önümüzdeki birkaç on yıl içinde tanımlanacağına inanıyoruz.” ibaresinin ise siteden kaldırıldığı görülüyor. Kaynaklara göre, yapılan bu değişiklik, şirketin kripto ve Blockchain planları hakkında bir değişikliğin eseri olmadığını ve şirketin bu alanlarda gösterdiği faaliyetlere ek olarak diğer alanlara da yönelme planları yaptığını aktardı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala