bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,964.14 4.14%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,135.05 3.73%
bnb
BNB (BNB) $ 606.77 0.35%
solana
Solana (SOL) $ 146.33 7.24%
xrp
XRP (XRP) $ 0.523184 5.14%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.471124 6.16%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.149978 7.71%

Paradigm, FTX Sonrası Yeni Ortak Arayışında

Paradigm FTX Sonrasi Yeni Ortak Arayisinda 2

Kripto sektörünün en önemli konularından biri de proje ve şirketler arasındaki ortaklıklar. Blockchain felsefesinin bir parçası olan iş birliği, şirketler için de oldukça önemli. Ancak ne yazık ki bu ortaklık ve iş birlikleri her zaman yolunda gitmeyebiliyor. Paradigm de ne yazık ki bu konu şansız şirketler arasında. Ancak şirket kaybettiklerini yeniden kazanmak için yeni ortak arayışında.

Paradigm, FTX Sonrası Yeni Ortak Arayışında

Paradigm, FTX Sonrası Yeni Ortaklıklara Yelken Açtı

FTX‘in yaşadığı iflas sonrasında birçok şirket domino etkisine kapıldı. Şirketin FTX ile olan bağlarının boyutu ile orantılı olarak sıkıntılar yaşayan şirketler, iflasa kadar giden zorluklarla karşılaşmış durumdalar. Kripto türev platformu Paradigm ise FTX‘in çöküşünün ardından işlem hacimlerine büyük bir darbe aldı. Ancak şirket, kaybettiklerini yeniden yakalamaya çalışmak için yeni ortaklık araştırmasına başladı.

Konuyla ilgili bilgisi olan iki kişiye göre, şirket potansiyel destekçilerle yaklaşık 100 milyon dolar toplama konusunda görüşmelerde bulundu. Bu kişilerden biri, turun başarılı olursa şirketi tek boynuzlu at statüsüne taşınacağını, yani şirketin değerlemesinin 1 milyar doları aşacağını iddia etti.

Şirketin CEO’su Anand Gomes ise konu hakkında şu ifadelere yer verdi:

“FTX’te elde ettiğimiz başarıyı şu anda boru hattımızdaki diğer ortak mekanlarla çoğaltmayı dört gözle bekliyoruz. Örneğin, 23. çeyrekte Bybit’te USDT ürünleri için bir Delta1 spreadleri başlatacağız ve 1H23’te yayınlanması gereken ek değişim mekanlarımız olacak”

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala