bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 70,314.84 0.87%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,565.77 1.45%
bnb
BNB (BNB) $ 609.14 3.69%
solana
Solana (SOL) $ 187.65 2.15%
xrp
XRP (XRP) $ 0.62075 1.46%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.647485 0.61%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.213722 8.34%

Palau Cumhuriyeti, Stablecoin’i için Ripple ile Omuz Omuza Verdi

palau cumhuriyeti stablecoini icin ripple ile omuz omuza verdiaddff

Kripto para birimleri hızlı bir şekilde birçok alanda kabul görmeye başlamışken, şirketler bu alandaki çalışmalarını hızlandırmış durumda. Son olarak bazı ülkeler daha önce önde gelen bazı oyuncuları arasındaki iflaslar ve tutuklamalar gibi ara sıra yaşanan aksiliklere rağmen, ulusal stablecoin’ler yaratmayı düşünüyor.

Palau Cumhuriyeti, Stablecoin’i için Ripple ile Birlikte Çalışıyor

Blockchain şirketi Ripple Labs ile aktif olarak çalıştığını ve ulusal bir stablecoin için Palau Cumhuriyeti ile birlikte çalışacağını açıkladı. Batı Pasifik Okyanusu’ndaki Mikronezya bölgesinin bir parçası olan 500’den fazla adadan oluşan takımadaların başkanı, Palau’nun dijital varlık stratejisini tartışırken, böylesine küçük bir ülkenin ekonomisini çeşitlendirmesi gerektiğini, bunu yapmanın yollarını araması gerektiğini açıkladı.

palau cumhuriyeti stablecoini icin ripple ile omuz omuza verdias

Ripple Labs devi ile çalıştığını belirten ülke başkanı Surangel S. Whipps Jr.’dan bir alıntı ile bir ekran görüntüsü yayınladı. Surangel S. Whipps konu ile ilgili olarak şu şekilde açıklama yaptı:

Palau ayrıca, yakında piyasaya sürmeyi umduğumuz ve ödemeleri kolay ve güvenli hale getirmeye yardımcı olacak ulusal istikrarlı paranın yaratılmasını araştırmak için Ripple ile işbirliği yapmak için bir adım atıyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala