bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 70,943.01 2.59%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,573.73 1.59%
bnb
BNB (BNB) $ 584.29 2.38%
solana
Solana (SOL) $ 186.41 2.23%
xrp
XRP (XRP) $ 0.621552 1.55%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.65413 2.55%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.21937 16.25%

Ozzy Osbourne NFT Dünyasına Katıldı

ozzy osbourne nft dunyasina katildi

Kriptoların en popüler alanlarından olan NFT‘ler, özellikle şarkıcılar tarafından son dönemde oldukça rağbet görüyor. Yeni albüm veya single’larını NFT olarak yayınlayan sanatçılar, böylelikle çok daha geniş kitlelere ulaşabiliyor. Son olarak ünlü rock şarkıcısı Ozzy Osbourne, 9.666 NFT’den oluşan bir koleksiyon “Cryptobatz”ın lansmanı ile NFT dünyasına güçlü bir giriş yaptı.

Ozzy Osbourne NFT Dünyasına “Cryptobatz” ile Girdi

The Great Ozz, 9.666 adet olan NFT koleksiyonu ile NFT dünyasına hızlı bir giriş yaptı. Bu NFT’lerin hepsini kendisi yapan Osbourne, koleksiyonun yapımı sırasında oldukça emek harcadığını belirtliyor.

ozzy osbourne nft dunyasina katildi3

Osbourne, 1982’de Des Moines, Iowa’da 5.000 hayranıyla verdiği konserde gerçek bir ölü yarasanın kafasını ısırdığını hatırlatmakta fayda var. Ünlü şarkıcı bir anısında, kanlı kafa kesmenin kasıtsız olduğunu belirtmişti.

Müzisyen, bir hayranın sahneye bir oyunca attığını düşündü ve hiç düşünmeden ısırmaya karar verdiğini belirtiyor:

“O an, hemen bir şeyler yanlış gittiğini hissettim. Çok yanlış. Başlangıç ​​olarak, ağzım bir anda bu sıcak, bulanık sıvıyla dolmuştu ve ağızda hayal edebileceğiniz en kötü tada sahipti.”     

Bu olay hâlen, rock tarihindeki en çılgın anlardan biri olmaya devam ediyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala