bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,241.21 1.45%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,071.60 0.57%
bnb
BNB (BNB) $ 559.49 1.76%
solana
Solana (SOL) $ 145.51 4.68%
xrp
XRP (XRP) $ 0.502213 0.52%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.46887 4.07%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.15277 2.64%

Oyun Yapımcısı Gumi, Square Enix ve SBI ile Metaverse Anlaşması Yaptı

oyun yapimcisi gumi square enix

Kripto sektörünün büyüme hızını ve performansını gözlemleyen yatırımcılar, doğal olarak Blockchain ve metaverse alanına odaklanmış durumda. Bu yüzden birçok yatırım şirketinin kripto odaklı fonlarını duyurduğuna şahitlik ediyoruz. Japonya merkezli oyun şirketi Gumi de bu alandaki çalışmalarını hızlandırdı.

Gumi, Square Enix ve SBI ile Anlaşma Yaptı

Japonya merkezli oyun şirketi Gumi, metaverse işinin büyümesini hızlandırmak için Square Enix Holdings ve finansal hizmetler şirketi SBI Holdings ile bir sermaye ve iş birliği kurduğunu duyurdu.

oyun yapimcisi gumi square enix ve sbi ile metaverse anlasmasi yaptiasff

Gumi, Square Enix’in popüler Final Fantasy serisinin bir yan ürünü olan Brave Exvius gibi birkaç mobil rol yapma oyunu geliştirdi. Şirket ayrıca NFT mobil oyunu Brave Frontier Heroes dağıttı.

Gumi, 52,3 milyon dolar değerinde yeni hisseler çıkararak SBI Holdings’i yüzde 22,46 hisse ile en büyük hissedar haline getirirken, Square Enix yüzde 3,01 hisse alacak. Hatırlatmak gerekirse bu yılın başlarında Square Enix , blockchain teknolojisini kullanan yeni girişimler için fon toplamak amacıyla Tomb Raider dahil üç oyun stüdyosunu sattı. Ekim ayında Konami, oyun başlıklarını metaverse teknolojileriyle entegre etmek için 13 yeni iş pozisyonu duyurdu.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala