bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,993.15 0.70%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,081.71 0.45%
bnb
BNB (BNB) $ 559.23 1.63%
solana
Solana (SOL) $ 143.17 2.06%
xrp
XRP (XRP) $ 0.504053 0.33%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.469035 2.90%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.152147 0.74%

Oyun Şirketi nCore Games, 10 Milyon Dolar Topladı

oyun sirketi ncore games 10 milyon dolar topladi 3

Birçok şirket hedeflerine daha kısa sürede ulaşabilmek için finansman turlarında yatırımcılardan fonlar elde etmeye çalışıyor. Bu kez Hintli oyun şirketi nCore Games, Animoca Brands ve Galaxy Interactive liderliğindeki bir finansman turunda 10 milyon dolar toplamayı başardı.

TechCrunch tarafından yayınlanan bir rapora göre; Polygon ve Hyperedge Capital de finansman turuna katılanlar arasındaydı. Finansman turundan elde edilecek fonlar, Web 3 oyunlarına geçiş için kullanılacak.

nCore Games, Web 3 için 10 Milyon Dolar Toplamayı Başardı

Hintli oyun şirketi nCore Games, düzenlenen finansman turunda yatırımcılarından 10 milyon dolar topladı. nCore Games, Animoca Brands ve Galaxy Interactive liderliğindeki bir finansman turunda elde ettiği geliri metaverse ve Web 3 için kullanacağını söyledi. Bununla birlikte, nCore kurucu ortağı Vishal Gondal konu ile ilgili olarak şunları söyledi:

Şu anda bir oyun oynarken, sizin için maksimum avantaj, bir topluluğun parçası olmaktı. Şimdi oyunu oynarken, oyunun değerine sahip olma şansınız da var.

nCore Games’in kurucu ortağı Vishal Gondal, TechCrunch ile yaptığı röportajda, girişimin bu yıl daha fazla oyun başlatmayı ve yatırım yapmayı planladığını söyledi.

Bilindiği üzere nCore Games‘in yatırımcılarından Hong Kong merkezli Animoca Brands, NFT’ler ve metaverse projelerinde önde gelen bir yatırımcı. Ayrıca metaverse oyunu The Sandbox’ta çoğunluk hissesine sahip bir şirket olduğunu da hatırlatalım.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala