bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,780.36 0.14%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,164.33 0.05%
bnb
BNB (BNB) $ 616.41 2.45%
solana
Solana (SOL) $ 148.15 1.80%
xrp
XRP (XRP) $ 0.529544 0.89%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.473554 1.23%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.152475 0.97%

Oyun Geliştiricisi Horizon’a 40 Milyon Dolarlık Yatırım

Oyun Gelistiricisi Horizona 40 Milyon Dolarlik Yatirim

Blockchain tabanlı oyun sektörü gün geçtikçe büyüyor. Milyonlarca dolarlık yatırımın günden güne arttığı bu alanda en öne çıkan şirketler de şüphesiz oyun geliştiricileri. Son olarak bir yatırım haberi de Blockchain tabanlı oyun geliştiricisi Horizon‘dan geldi. Şirket A serisi yatırım turunda 40 milyon dolarlık yatırım almayı başardı.

Oyun Gelistiricisi Horizona 40 Milyon Dolarlik Yatirim
Horizon Geliştirici ekibi

Oyun Geliştiricisi Horizon, A Serisi Turda 40 Milyon Dolar Aldı

Bloomberg tarafından paylaşılan detaylara göre NFT tabanlı CCG (Masa kart temalı) oyunu Skyweaver‘ın geliştiricisi Horizon, A serisi yatırım turunu 40 milyon dolar ile başarılı bir şekilde kapattı. Brevan Howard Digital ve Morgan Creek Digital tarafından yönetilen turda geleneksel oyun şirketleri Ubisoft ve Take-Two Interactive de yer aldı.

Diğer taraftan yatırım sonrası şirketin değerine yer veren herhangi bir bilgi paylaşılmadı. Ancak yatırımın Skyweaver ve yeni projelere aktarılacağı belirtildi.

Skyweaver, NFT tabanlı bir fantezi oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Oyuncuların NFT’lerden oluşan kartlarını kullanarak diğer oyuncularla savaşabilecekleri bir oyun olan Skyweaver, oldukça popüler GameFi projeleri arasında yer alıyor. Öyle ki şirket kısa bir süre önce platformda 400.000’den fazla hesap oluşturulduğunu paylaşmıştı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala