bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,572.03 4.21%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,091.13 5.24%
bnb
BNB (BNB) $ 606.61 0.84%
solana
Solana (SOL) $ 143.97 8.68%
xrp
XRP (XRP) $ 0.516764 5.04%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.463724 6.58%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.147908 8.22%

Ownera, JPMorgan Önderliğinde 20 Milyon Dolarlık Yatırım Aldı

ownera jpmorgan onderliginde 20 milyon dolarlik yatirim aldi

Kripto para şirketleri yatırımlarını artırmaya ve büyümeye devam ediyor. Kripto piyasasıyla birlikte kripto şirketleri de gelişiyor. Bu gelişimde şirketlere yapılan yatırımlar büyük önem taşıyor. Bu kez geleneksel finans dünyasını ve tokenize edilmiş varlık ağlarını birbirine bağlayan Ownera, bankacılık devi JPMorgan önderliğinde 20 milyon dolarlık yatırım aldı.

Kripto Dünyası Yeni Yatırımlarla Büyüyor

Geleneksel finans dünyasını ve kripto piyasasını birbirine bağlamak için altyapı ağı sunan Ownera, JP Morgan ve özel varlık yönetimi şirketi LRC Group‘u içeren destekçilerden A serisi finansman turunda 20 milyon dolarlık yatırım aldı.

ownera jpmorgan onderliginde 20 milyon dolarlik yatirim aldi

Ownera bu yatırımla birlikte geleneksel finans şirketleri tarafından başlatılan tokenleştirilmiş platformları ve ticaret ara yüzlerini birbirine bağlamak istiyor. Ownera kullanıcıların bağlantılı tokenize varlıklara yatırım yapmasına ve ticaret yapmasına olanak sağlıyor.

Finansman turu hakkında konuşan Ownera’nın kurucu ortağı ve CEO’su Ami Ben-David şunları söyledi:

Piyasadaki finans kurumları tarafından düzinelerce platform kullanılıyor ve bizim işimiz, açık kaynak ağ özelliklerini kullanarak bunları tek bir küresel dağıtım ve likidite ağına sorunsuz bir şekilde bağlayan tarafsız bir katman olmak.

Finansman turu, JP Morgan’dan Scott Lucas, DLT pazar başkanı ve LRC grup başkanı Nadav Zohar olmak üzere iki yeni yönetim kurulu üyesiyle birlikte yönetildi. Turdaki diğer yatırımcılar arasında Draper Goren Holm, Investment AG, Accomplice Blockchain, Polymorphic Capital, The Ropart Group ve Archax yer aldı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Esra Bayram

Esra Bayram, 26 Ocak 1999 tarihinde İstanbul’un Fatih ilçesinde dünyaya geldi. Aslen Zonguldaklı olan Esra Bayram, İlkokul ve Ortaokul’u İstanbul’da 75. Yıl Okulu’nda okuduktan sonra Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar verdi. Liseyi Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde bitirdi. Bu dönemde şiir yazan Esra Bayram bu konuda çeşitli şiir yarışmalarında derece elde etti.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala