bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 62,896.85 0.60%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,063.30 0.74%
bnb
BNB (BNB) $ 537.17 3.22%
solana
Solana (SOL) $ 133.17 3.00%
xrp
XRP (XRP) $ 0.493995 0.10%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.451425 0.23%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.153706 2.95%

Otomobil Markası Lamborghini, NFT Dünyasına Katıldı

otomobil markasi lamborghini nft dunyasina katildi 2

NFT sektörü her geçen gün daha popüler hale gelirken, birçok alana ev sahipliği yapıyor. Bu kez bir NFT koleksiyon haberi de lüks otomobil markası Lamborghini‘den geldi. İtalyan boğası Lamborghini, özel fiziksel anahtarlara sahip olunarak erişilebilen 5 adetten oluşan NFT koleksiyonunu duyurdu.

Lamborghini, NFT Koleksiyonu Duyurdu

İtalyan lüks otomobil markası Lamborghini; özel bir hikayeye sahip bir NFT koleksiyonu yayınlayacak. Söz konusu koleksiyon, henüz kimliği açıklanmayan bir sanatçı tarafından hazırlandı.

otomobil markasi lamborghini nft dunyasina katildi

Detay vermek gerekirse koleksiyonun 5 özel uzay temalı dijital sanat eserinden oluştuğu biliniyor. Ayrıca bu koleksiyona, aynı sanatçı tarafından oluşturulan beş özel Space Key’den birine sahip olunarak erişilebilecek. Sanatçının kimliği ve koleksiyonun yayınlanma tarihi hakkında daha fazla bilgi yakında açıklanması bekleniyor.

otomobil markasi lamborghini nft dunyasina katildi 3

Koleksiyon için NFT entegrasyonunu geliştirmek için çalışan kurumsal bir NFT çözümü NFT PRO ile işbirliği yapıldı.

Bunun yanında dün belirttiğimiz üzere Mercedes-Benz‘den de benzer bir hamle geldi. İlk olarak 1979 yılında piyasaya sürdüğü ve o günden bu yana çok az değişiklik geçirerek klasmanın ikonik araçları arasında yer alan G-Class, 5 NFT sanatçısının çalışmaları ile birlikte NFT oluyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala