bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,993.15 0.70%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,081.71 0.45%
bnb
BNB (BNB) $ 559.23 1.63%
solana
Solana (SOL) $ 143.17 2.06%
xrp
XRP (XRP) $ 0.504053 0.33%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.469035 2.90%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.152147 0.74%

Otomobil Devi Ford, NFT ve Metaverse’e Hazırlanıyor

Otomobil Devi Ford NFT ve Metaversee Hazirlaniyor

Şirketlerin son dönemde yaptığı NFT ve metaverse odaklı marka başvuruları hızla artıyor. Özellikle Nike ve Adidas gibi giyim şirketleri, NFT ürünleri ile oldukça büyük gelirler elde edebiliyorlar. Bununla birlikte otomobil şirketlerinden de önemli adımlar görüyoruz. Son olarak otomobil devi Ford da yaptığı ticari marka başvuruları ile NFT ve metaverse sektörüne adım attı.

Ford, NFT ve Metaverse Odaklı 19 Ticari Marka Başvurusu Yaptı

Sıklıkla şirketlerin yaptığı NFT, Blockchain ve metaverse odaklı ticari marka başvurularını duyurması ile bilinen Amerika Birleşik Devletleri Patent ve Ticaret Ofisi (USPTO) avukatı Mike Kondoudis, bu sefer de Ford’un yaptığı marka başvurularını paylaştı. Kondoudis’in paylaştığı belgelere göre Ford tarafından yapılan ticari marka başvuruları, şirketin sanal arabaları, kamyonları, kamyonetleri, SUV’ları ve giysilerini markalaştırıyor. Ek olarak şirketin NFT’ler için önerilen bir çevrimiçi pazar yerini başvurusu da dikkatlerden kaçmıyor.

Bunlara ek olarak şirket, AR ve VR teknolojileri ile gelecekte düzenlenecek fuarlar için özel yazılımlar da geliştiriyor. Bu yazılımlar arasında kullanıcıların isteklerine göre indirilebilen sanal ürünler de bulunuyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala