bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 70,489.89 0.35%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,571.24 0.20%
bnb
BNB (BNB) $ 608.86 3.42%
solana
Solana (SOL) $ 186.68 0.06%
xrp
XRP (XRP) $ 0.619548 0.20%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.646442 0.11%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.217107 8.74%

Orta Afrika Cumhuriyeti’nin Sango Projesi, Token Listelemesinin Ertelendi

orta afrika cumhuriyeti kripto calismasini ertelediasff

Dünya genelinde kripto para birimlerinin benimsenmesinin artmasıyla, hükümetler de kripto alanında çalışmalar yürütmeye başladı. Geçtiğimiz aylarda Sango kripto para biriminin duyurusunu yapan Orta Afrika Cumhuriyeti’nin bu yeni kripto para birimi ile ilgili yeni bir sorun yaşanıyor. Proje temsilcileri, Sango’nun mevduatlarla ilgili sorunlar yaşadığını belirtmişti. Son olarak Orta Afrika Cumhuriyeti’nin Sango Projesi, token listelemesinin ertelendiğini duyurdu.

Orta Afrika Cumhuriyeti, Sango Projesi Listelemesinin Ertelendiğini Açıkladı

Orta Afrika Cumhuriyeti’ndeki Sango Coin’in piyasaya sürülmesinin ardından kuruluş, yasal ve düzenleyici engelleri gerekçe göstererek “sadece birkaç hafta” listelemesini ertelediğini duyurdu. 

orta afrika cumhuriyeti kripto calismasini ertelediasd

Sango Projesi, Orta Afrika Cumhuriyeti hükümetinin veya CAR’ın kripto para birimi Sango Coin’in kripto borsalarında listelenmesine izin verecek yasa ve yönetmelikleri oluşturmada önemli ilerleme kaydettiğini söyledi. Ancak projeye göre Sango Coin listelemesi, çerçeveler kesinleşmeden önce birkaç hafta ertelenecek.

Sango ile ilgili olarak şu şekilde açıklama yaptı:

Bu yasalarla birlikte gelecek bazı yeni sürprizler de var. Bu gecikmenin, Sango’nun ilgili tüm düzenlemelere tamamen uymasını ve ürünlerimizin mümkün olan en güvenli ve sorumlu şekilde piyasaya sürülmesini sağlamak için gerekli olduğundan emin olabilirsiniz.

Token listeleme, Mayıs 2022’de CAR’da önerilen bir kripto merkezi olan Project Sango’nun hedeflerinden biriydi. Girişim, CAR hükümetinin vatandaşlarının Bitcoin kullanmasına izin veren yasayı geçirmesinin ardından geldi.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala