bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,993.15 0.70%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,081.71 0.45%
bnb
BNB (BNB) $ 559.23 1.63%
solana
Solana (SOL) $ 143.17 2.06%
xrp
XRP (XRP) $ 0.504053 0.33%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.469035 2.90%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.152147 0.74%

Ori Levi: Türkiye’de Çok Büyük Bir NFT Topluluğu Var

NFT Summit İstanbul 2022 kapsamında röportaj yaptığımız isimlerden biri de NFTrade CEO’su Ori Levi oldu. Levi, NFT Summit İstanbul etkinliği ve Türkiye’deki NFT topluluğu hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Türkiye Büyük Bir NFT Topluluğuna Sahip

Her şeyden önce İstanbul’da olmanın kendisi için bir zevk olduğunu söyleyen Levi, İstanbul’un dünya üzerindeki en havalı yerlerden birisi olduğunu söyledi. Türkiye’de büyük bir NFT topluluğunun olduğunu söyleyen Levi, Türkiye’nin web3’ü sahiplendiğini görmenin güzel olduğunu belirtti.

Levi, hızla büyüyen NFT sektörü hakkında tüm planlarını söyleyemeyeceğini çünkü bazı planlarının şimdilik gizli kalması gerektiğini belirtti. Levi, NFT trade’ine ve DAO alanında bazı önemli hamleler yapacaklarını belirtti. Geçmişte “Uykusuz” dergisi ile yapmış olduğu projenin devamı gelecek mi sorumuzu da yanıtlayan Levi, son dönemde spor takımları ile ilgili birkaç proje ile ilgili iletişime geçtiğini belirtti. Türk topluluğu ile web3 ve NFT alanında çalışmanın çok keyifli olduğunu söyleyen Levi, yeni çalışmaların olabileceğini dile getirdi. Levi son olarak Türkiye’deki NFT topluluğu hakkında Türkiye’nin sektörün liderlerinden birisi olduğunu ve NFT’lere Türk kullanıcıların büyük bir ilgi gösterdiğini belirtti.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala