bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 62,183.66 1.22%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,007.10 0.11%
bnb
BNB (BNB) $ 544.17 0.69%
solana
Solana (SOL) $ 139.02 3.61%
xrp
XRP (XRP) $ 0.488548 1.54%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.444287 1.52%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.147857 0.24%

Ordinals (ORDI) Coin Nedir?

ordinals ordi nedir 2

Bu yazımızda Bitcoin ağında BRC-20 formatında geliştirilen ilk kripto para birimi Ordinals (ORDI) projesine yakından bakacağız. Ordinals (ORDI) nedir, nasıl çalışır, nereden satın alınır, Ordinals yorumları ve geleceği. İşte Ordinals (ORDI) coin hakkında bilinmesi gerekenler…

Ordinals (ORDI) Coin, Bitcoin protokolü üzerinde çalışan ve metin ve resim gibi bilgileri NFT’ye ve token’e dönüştüren bir kripto para birimidir. Ordinals coin arzının büyük bir kısmı kullanıcılara airdrop olarak dağıtılmıştır.

Ordinals (ORDI) nedir?

Ordinals (ORDI), Bitcoin blockchain’ing NFT özelliği kazandıran Ordinals Protocol ile çalışan bir kripto para birimidir. ORDO protokolü sayesinde Bitcoin’in en küçük birimi olan Satoshi’lere metin, resim, ses ve video gibi bilgiler yazılabilmektedir. Ordinals Protocol, Bitcoin’deki toplam 2,1 katrilyon Satoshi’nin NFT ve token olarak kullanılmasının önünü açıyor.

Ordinals Coin’in Avantajları Nelerdir?

  • Bitcoin için yeni kullanım alanları yaratıyor.
  • Bitcoin ağında metin ve resim gibi bilgileri NFT ve token’lere dönüştürülmesine olanak sağlar.
  • Yeni ve benzersiz bir kripto para birimi olarak dikkat çekiyor.

Ordinals Coin’in Dezavantajları ve Riskleri Nelerdir?

  • Yüksek volatilite
  • Yeni ve benzersiz bir kripto para olması nedeniyle yeterli likidite ve altyapı desteği yok
  • Rekabetçi bir piyasada diğer projelerle yarışıyor.
  • Yönetmelik ve yasal düzenlemelere uyum ve güncel kalma

Ordinals (ORDI) Fiyat Tahminleri, Yorumları ve Geleceği

Ordinals coin’in gelecekteki fiyatı hakkında kesin bir tahminde bulunmak zor. Zira özellikle kripto para piyasasındaki fiyat dalgalanmaları ve rekabetçi piyasa yapısı yapısı göz önünde bulundurulduğunda yatırımcıların dikkatli ve bilinçli hareket etmeleri gerekiyor.

Bitcoin altyapısının iyi bir şekilde özelleştirilmesi durumunda durumunda ORDI’nin Bitcoin’de bir Ethereum (ETH) olarak ortaya çıkması muhtemel.

Ordinals (ORDI) Nereden Alınır?

Ordinals şu anda birçok farklı kripto para borsasında işlem görüyor. ORDI satın almak isteyen yatırımcılar ve kullanıcılar aşağıdaki kripto para borsalarını kullanabilir:

  • Bitget
  • Gate.io
  • BKEX
  • BitMart
  • DigiFinex
  • UniSat

Ordinals Coin Yorumları ve Geleceği

Yazımızın bu bölümünde PricePrediction adlı web sitesi tarafından çeşitli metrikler göz önünde bulundurularak yapılan fiyat tahminlerine yer vereceğiz.

Ordinals Coin Fiyat Tahmini 2023

ORDI geçmiş fiyat verileri üzerinde yapılan kapsamlı teknik analizden yola çıkan PricePrediction, 2023 yılında ORDI fiyatının minimum 20,05 dolar seviyesine ulaşacağı tahmin ediyor. ORDI için öngörülen ortalama fiyat seviyesi 20.69 dolar, tavan fiyat seviyesi ise 22,69 dolar seviyesinde. 

Ordinals Coin Fiyat Tahmini 2024

ORDI geçmiş fiyat verileri üzerinde yapılan kapsamlı teknik analizden yola çıkan PricePrediction, 2024 yılında ORDI fiyatının minimum 28,45 dolar seviyesine ulaşacağı tahmin ediyor. ORDI için öngörülen ortalama fiyat seviyesi 29,48 dolar, tavan fiyat seviyesi ise 34,26 dolar seviyesinde. 

Ordinals Coin Fiyat Tahmini 2025

Ordinals geçmiş fiyat verileri üzerinde yapılan kapsamlı teknik analizden yola çıkan PricePrediction, 2025 yılında Ordinals fiyatının minimum 42,63 dolar seviyesine ulaşacağı tahmin ediyor. ORDI için öngörülen ortalama fiyat seviyesi 44.10 dolar, tavan fiyat ise 63,45 dolar seviyesinde.

Ordinals (ORDI) Fiyatı ve Grafiği

Ordinals (ORDI) Kaç TL?

Güncel kripto para piyasası verilerine göre 1 Ordinals $ 41.57‘den işlem görüyor. Ordinals fiyatı son 24 saat içerisinde değişim gösterdi. ORDI token’in son 24 saatteki işlem hacmi ise $ 247,342,079 dolar, toplam piyasa değeri ise dolar seviyesinde.

Ordinals (ORDI) Kaç Dolar?

Güncel kripto para piyasası verilerine göre 1 Ordinals token $ 41.57 dolardan işlem görüyor. 2023 yılının Mayıs ayı itibariyle ORDI token tüm zamanların en yüksek seviyesi rekorunu 28,52 dolarla kaydetti. Bununla birlikte ORDI token yılın en düşük seviyesini ise 7,41 dolarla belirledi.

Ordinals (ORDI) Grafiği

Anlık olarak güncellenen Ordinals (ORDI) coin grafiği üzerinden canlı verileri takip edebilirsiniz. İşte Ordinals token’in son 24 saatte kaydettiği en yüksek ve en düşük fiyat seviyeleri.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Tuncay Aydıner

1997 yılında Rize’de doğan Tuncay İlkokul ve Ortaokul eğitimini 9 Mart İlköğretim Okulu’nda aldı. Lise eğitimini Çayeli Anadolu Öğretmen Lisesi’nde tamamladı. Tuncay, tarihe dış politikaya ve hukuka duyduğu ilgi nedeniyle üniversite eğitimine Erzurum Atatürk Üniversitesi Uluslararası İlişkiler bölümünde devam etti.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala