bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 69,938.74 0.58%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,543.20 0.82%
bnb
BNB (BNB) $ 612.24 4.48%
solana
Solana (SOL) $ 184.92 0.54%
xrp
XRP (XRP) $ 0.619807 0.07%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.643464 0.70%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.214138 4.87%

Orbeon Protokolü’ün (ORBN) 2023 Sinyalleri Dikkat Çekti (Sponsorlu)

orbeon protokolunun orbn 2023 sinyalleri dikkat cekti sponsorluasd

2023’te yatırımcılara kazanç sağlayacak üç rakip arasında, şu anda ön satışının 3. aşamasında olan ticaret platformu Orbeon Protocol (ORBN), ApeCoin (APE) ve Litecoin (LTC) yer alıyor. Orbeon Protokolü (ORBN) buradan satın alabilirsiniz.

Ekran Resmi 2023 01 09 15.28.35

Orbeon Protokolü (ORBN)

Orbeon Protokolü (ORBN), kitlesel fonlama ve risk sermayesi piyasalarındaki radikal yaklaşımıyla yatırımcıları büyüledi. Orbeon Protokolü, başlangıçları öz sermaye destekli NFT’ler olarak basar, bunlar daha sonra fraksiyonlara ayrılır ve yalnızca 1 ABD Doları’ndan sunulur. Bu akıllı yaklaşım, piyasayı günlük yatırımcılara açarken aynı zamanda yeni kurulan şirketler için fon sağlamayı kolaylaştırıyor.

Yatırımcı fonları, başarısız bir finansman turu durumunda yatırılan tüm sermayeyi otomatik olarak iade eden yeni bir “Doldur ya da Öldür” mekanizmasıyla korunur.

Projenin yerel ORBN tokenı ayrıca sahiplerine stake bonuslarından yönetişim haklarına kadar çeşitli avantajlar sağlıyor.

Şu anda ön satışının 3. Aşamasında olan Orbeon Protokolü (ORBN) 0,0362 dolar olarak fiyatlandırılmıştır. 0,24 dolarlık tahmini lansman fiyatı, potansiyel 60x getiriye eşittir.

ApeCoin (APE)

ApeCoin (APE), fikirleri başka hiçbir tokenin yapamadığı şekilde kutuplaştırıyor gibi görünüyor. Destekçiler için, Madonna ve Justin Bieber gibi ünlü yatırımcılar, Google ve Yuga Labs gibi yüksek profilli destek ve sanat, oyun, eğlence için yeni nesil Web 3 uygulamaları vaadi ile bir sonraki büyük şbir durum. Peki ApeCoin’de (APE) sevilmeyecek ne var?

ApeCoin’i eleştirenler, gerçekte ne işe yaradığını sorguluyor, olası davalardan endişe duyuyor ve NFT’ler etrafında SEC düzenlemelerinin getirilmesi konusunda endişeleniyor. Her şeyden önce eleştirmenler, 2022’nin son altı ayında inatla sabit kalan ve asla 3,50 dolardan fazla uzaklaşmayan ApeCoin (APE) hisse fiyatına işaret ediyor.

Buna rağmen, ApeCoin (APE) yatırımcıları projeyi toplu olarak satın almaya devam ettikçe, ApeCoin (APE) için yatırımcı duyarlılığı yüksek olmaya devam ediyor.

Litecoin (LTC) Yanıyor mu?

Litecoin (LTC), Litecoin ilk olarak 2013 yılında piyasaya çıktı ve o zamandan beri popülerliğini koruyor. Adından da anlaşılacağı gibi Litecoin, Bitcoin’in daha mütevazı bir versiyonu olacak şekilde tasarlandı: daha hızlı, daha ucuz, daha çevik ve daha esnek. Ancak, kalabalık bir pazarda, Litecoin (LTC) de öne çıkıyor çünkü onu bir dizi gerçek para birimiyle sözde fiat ticaret çiftleriyle alıp satabilirsiniz.

Litecoin (LTC), son on yılda kripto pazarındaki tüm denemeler ve sıkıntılar boyunca hayatta kaldı ve hatta büyüdü. Ancak 2021’den bu yana geçen 12 ayda fiyatı yarıdan fazla düşerek yaklaşık 65,00 dolara düştü. Bu düşüşe dayanarak, Litecoin’in piyasayı tekrar aydınlatıp aydınlatamayacağını göreceğiz.

ApeCoin ve Litecoin, 2023 için güçlü rakipler olmaya devam ediyor, ancak yüzde 805’lik fiyat artışının ardından ORBN, 2023’te en çok kazananlardan biri olarak ortaya çıkıyor.

Orbeon Protokolü ile ilgili detaylı bilgilere aşağıdaki linklerden ulaşabilirsiniz.

Website: https://orbeonprotocol.com/

Presale: https://presale.orbeonprotocol.com/register 

Telegram: https://t.me/OrbeonProtocol  

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

BTCHaber

2016’da kurulan BTCHaber, kendi yazar kadrosu ile özgün yazılar ve içerikler üretmekte, yerli ve yabancı kaynakları takip ederek doğruluğu teyit edilmiş sadece önemli ve öne çıkan haberleri sunmaktadır. BTCHaber, kripto para piyasasının her geçen gün büyüdüğü bu dijital çağda yeni yatırım yollarının keşfetmek, gelişmeleri anbean takip etmek ve kullanıcıları doğru bilgiye ulaştırmak için kurulmuş güncel Bitcoin ve diğer kripto paraların konu alındığı haber platformudur.
https://www.btchaber.com/





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala