bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 61,144.38 4.32%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,975.90 3.71%
bnb
BNB (BNB) $ 544.43 0.18%
solana
Solana (SOL) $ 131.85 5.32%
xrp
XRP (XRP) $ 0.490678 1.46%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.444606 2.73%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.145762 6.65%

Orbeon Protocol (ORBN) Ön Satış Sırasında Talep Görüyor (Sponsorlu)

vadforbeon protocol orbn on sati

Kripto topluluğu, bu değişken sektördeki yeni gelişmelerle sarsılmaya devam ediyor. Diğer haberlerin yanı sıra, Elrond’un düşük performansı, yeniden markalaşma için bir katalizör görevi gördü. Aynı zamanda Orbeon Protokolü, fiyatını şu ana kadar yüzde 987’den fazla artıran satış öncesi dönemde bir talep kaydederek yeni standartlar ve beklentiler belirliyor. Orbeon Protokolü (ORBN) buradan satın alabilirsiniz.

Elrond İstediği Başarıyı Yakalayamadı, Multiverse’e Geçiyor

Elrond başlangıçta saniyede 15.000’e kadar işlemi destekleyebilen hızlı işlem gerçekleştirmeye odaklandı. Elrond platformu ödemeler, takaslar ve diğer DeFi uygulamalarına yönelikti.

Düşük performansın ardından, Elrond şimdi multiverse’e geçiş yapıyor. Bu değişikliği yansıtmak için adını MultiversX olarak değiştirdi. Böylece teknolojinin ilerletilmesi ve Metaverse işletmeleri için tasarlanmış ürünlerin desteklenmesi amaçlanıyor.

Elrond (EGLD) hala çöküşün eşiğinde olsa da, üç yeni ürün bu projeyi canlandırmaya yardımcı olabilir. xFabric özelleştirilebilir bir blockchain modülüdür. xPortal ise fiat para birimleri ve banka kartlarının transferlerini destekliyor. Üçüncü ürün olan xWorld, birlikte çalışabilir metaverse’lerden oluşan bir ağ olarak tasarlandı. Bu değişikliklerin açıklanmasının ardından Elrond/MultiversX, EGLD/USD çiftini listeleyen Coinbase’den destek aldı.

Elrond (EGLD) sahipleri için bunlar iyi haberler olabilir. Yeni yörünge meyvelerini verebilir veya vermeyebilir ancak dikkatli yaklaşılmalıdır. Kanıtlanmış potansiyele sahip bir projeye yatırım yaparak portföyünüzü artırmak istiyorsanız, ORBN sizin için daha iyi bir seçim olabilir.

Orbeon Token’ı buradan alabilirsiniz

ORBN’nin Performansını Yenmek Neredeyse İmkansız

Orbeon Protokolü benzersizdir ve şimdiye kadarki performansı da öyle. Bu çığır açan platform, yatırımcıların incelenmiş erken aşamadaki işletmelerde ve yeni girişimlerde hisse satın almalarına olanak tanıyan, paylara ayrılmış, öz sermaye destekli NFT’ler sunar. Temelde, süreç oldukça basittir. ORBN’ye sahip olduğunuzda, platformda listelenen işletmelerin hisselerini temsil eden NFT’lerinizi seçebilirsiniz.

Orbeon Protokolü, platformda bulunan işletmeleri sıkı bir şekilde değerlendirmenin yanı sıra, başarısızlık durumunda kolay bir çıkış yolu sağlayarak yatırımcıların güvenliğini artırır. Diğer bir deyişle, seçtiğiniz işletme finansman hedefini karşılayamazsa, akıllı sözleşmeler teknolojisi sayesinde paranın tamamı otomatik olarak size iade edilir.

ORBN’nin benzeri görülmemiş bir taleple karşı karşıya kalması şaşırtmamalı. Yatırımcılar, şimdiye kadar yalnızca büyük yatırımcılara ve kurumsal müşterilere kâr getiren kitle fonlaması ve risk sermayesi sektörlerinde devrim yaratan bu yenilikçi platformun sunduğu büyük fırsatı görüyor. Bu durum, risk sermayesi yatırımını hemen hemen herkes için kullanılabilir hale getiriyor.

Özet

Sonuç olarak, kayıpları azaltmak isteyen Elrond yatırımcılarının dikkatlerini Orbeon Protokolü gibi yüksek değerli, talep gören projelere odaklaması gerekiyor. EGLD, yeni ürünleri tam olarak piyasaya sürdüğünde de tüm kayıpları telafi etmekte hâlâ zorlanabilir.

Aynı zamanda, ORBN token sahipleri, projenin başlangıcından bu yana yatırımlarının yüzde 987’den fazla arttığını gördü ve piyasa analistleri, sonraki dönemde yüzde 6.000’den az olmayan bir artış bekliyor.

Orbeon Protokolü ile ilgili detaylı bilgilere aşağıdaki linklerden ulaşabilirsiniz.

Website: https://orbeonprotocol.com/

Presale: https://presale.orbeonprotocol.com/register 

Telegram: https://t.me/OrbeonProtocol  

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

BTCHaber

2016’da kurulan BTCHaber, kendi yazar kadrosu ile özgün yazılar ve içerikler üretmekte, yerli ve yabancı kaynakları takip ederek doğruluğu teyit edilmiş sadece önemli ve öne çıkan haberleri sunmaktadır. BTCHaber, kripto para piyasasının her geçen gün büyüdüğü bu dijital çağda yeni yatırım yollarının keşfetmek, gelişmeleri anbean takip etmek ve kullanıcıları doğru bilgiye ulaştırmak için kurulmuş güncel Bitcoin ve diğer kripto paraların konu alındığı haber platformudur.
https://www.btchaber.com/





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala