bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,782.09 2.41%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,050.94 2.09%
bnb
BNB (BNB) $ 556.69 1.20%
solana
Solana (SOL) $ 141.92 1.87%
xrp
XRP (XRP) $ 0.519203 3.34%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.478733 2.07%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.1525 0.32%

Operasyonlarını Durduran BlockFi, İflasa Hazırlanıyor

operasyonlarini durduran blockfi iflasa hazirlaniyor

Geçtiğimiz aylarda kripto para borsası FTX ile bir kredi ve satın alma anlaşması imzalayan BlockFi, FTX çöküşü ardından iflasını duyurmaya hazırlanıyor.

BlockFi Potansiyel İflasa Hazırlanıyor

Kısa bir süre önce operasyonlarını süresiz olarak durdurduğunu açıklayan BlockFi, potansiyel iflasa doğru sürükleniyor. Konu hakkında bilgi sahibi olan kişilerin açıklamasına göre sorunlu kripto borç verme platformu BlockFi, işçilerini işten çıkarmaya hazırlanıyor. Bununla birlikte BlockFi, iflas başvurusunu da araştırmaya başladı.

BlockFi tarafından dün yapılan açıklamada, şirketin “FTX ve ilgili kurumsal varlıklara önemli ölçüde maruz kalması” sebebiyle para çekme işlemleriyle birlikte platformun işlevlerinin belirsizlik bir süreliğine dondurulduğu belirtilmişti.

İflasın eşiğinde olan BlockFi, sorunlu kripto para borsası FTX ile potansiyel bir satın alımı da içeren bir kredi anlaşması imzalamıştı. FTX’in Bölüm 11 iflas başvurusunda bulunması kripto borç veren BlockFi şirketini de olumsuz etkiledi.

FTX’in iflas başvurusundan kısa bir süre önce BlockFi’nin kurucusu ve operasyon müdürü Flori Marquez, Twitter’da şirketin ürünlerinin çalışabilir durumda olduğunu ve müşterilerin para çekimi yapabildiğini belirtmişti.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala