bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 65,036.43 2.48%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,189.14 1.41%
bnb
BNB (BNB) $ 604.10 1.17%
solana
Solana (SOL) $ 153.15 3.41%
xrp
XRP (XRP) $ 0.534271 3.34%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.479455 5.32%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.155064 4.20%

Opera Blockchain’i Sevdi: Elrond’a da Destek Geliyor

Opera Blockchaini Sevdi Elronda da Destek Geliyor

Blockchain teknolojisi artık hayatımızın bir parçası hâline gelmiş durumda. Bankacılıktan lojistiğe, oyun sektöründen arama motorlarına kadar birçok alanda aktif olarak kullanılan Blockchain teknolojisi, Opera tarafından oldukça benimsenmiş durumda. Öyle ki Opera ocak ayından bu yana 9 Blockchain ağı için destek ekledi. Bu desteklere son olarak Elrond ağı da ekleniyor.

Opera Ekosistemine Elrond Blockchain Ağını da Dahil Ediyor

2018’den bu yana kripto sektörü ile yakın ilişkilerde bulunan web tarayıcısı Opera, ocak ayında “Kripto Tarayıcısı Projesi”nin beta sürümünü kullanıcıları ile paylaşmış ve günümüze kadar aktif olarak geliştirmelerine devam etmişti. Son olarak Opera, Solana, Polygon ve Starkex’e ek olarak 7 ağın yanı sıra Elrond’a da destek ekliyor.

Konu hakkında konuşan Elrond‘un CEO’su Beniamin Mincu, şu ifadeleri kaydetti:

“Paylaştığımız vizyon ve Web3’e kullanıcı ekleme sürtünmesini en aza indirmeye yönelik ortak hedef, bu yeni iş birliğinin arkasındaki itici güç oldu”

Son dönemde Opera‘nın yanı sıra Brave gibi birçok tarayıcı da Blockchain ve beraberinde kripto odaklı çalışmalarını hızlandırmış durumda. Kullanıcılara ödül programları ve kullanım rahatlığı gibi bir takım avantajlar sunan bu tarayıcılar, sıcak cüzdan kısmında da aktif olarak rol oynuyorlar. Bu durum sadece Opera’nın 300 milyondan fazla kullanıcısı olduğu göz önüne alındığında Blockchain ve kripto benimsenmesi için oldukça önemli bir gelişme.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala