bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,624.31 4.64%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,088.83 2.61%
bnb
BNB (BNB) $ 558.19 2.65%
solana
Solana (SOL) $ 143.52 8.17%
xrp
XRP (XRP) $ 0.497947 1.48%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.462027 3.51%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.151497 3.90%

Opera, 2023 Başlarında NFT Oluşturma Aracı Ekleyecek

opera 2023 baslarinda nft olusturma araci ekleyecek

İnternet tarayıcısı Opera, Blockchain ve Web3 alanında genişlemeye devam ediyor. Geçtiğimiz aylarda web3 tarayıcısını başlatan Opera, 2023 yılında NFT oluşturma aracını kullanıma sunacak.

Opera’dan NFT Oluşturma Aracı

Popüler internet tarayıcısı Opera’dan yapılan sonu açıklamada, önümüzdeki Ocak ayında bir NFT oluşturma aracı sunulacağı belirtildi. Bulut tabanlı ekosistem şirketi Alteon tarafından oluşturulan ve Opera’nın kripto tarayıcısına entegre edilecek olan araç, kullanıcıların NFT’ler oluşturmasını ve akıllı sözleştirmelerinin basitleştirilmiş özelliklerini gözden geçirmeleri için kolay ve kodsuz bir yol sunacak.

Medya dosyaları başlatma paneline bırakabilecek ön izlenebilecek, NFT’lere dönüştürülebilecek ve paylaşılabilecek. Kullanıcılar tüm bunların yanında NFT’leri saklayabilecek ya da satışını yapabilecek.

Kodlama gerektirmeyen NFT basım platformları yeni değil. Yine de sadece kripto meraklılarına değil kripto meraklısı olmayan kullanıcılara da sunulacak olan Opera’nın yeni aracı geniş bir kullanıcı kitlesi tarafından kullanılabilir. Konu hakkında açıklama yapan Opera’nın kripto ekosistem lideri Susie Batt, şu ifadeleri kullandı:

Kullanıcılara bu ekosisteme özgürce katkıda bulunma fırsatı verdiğimiz için mutluyuz. Artık kullanıcılarımız hiçbir platform kullanım ücreti olmadan anında ve basit bir şekilde NFT’ler oluşturabilecek.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala