bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,993.15 0.70%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,081.71 0.45%
bnb
BNB (BNB) $ 559.23 1.63%
solana
Solana (SOL) $ 143.17 2.06%
xrp
XRP (XRP) $ 0.504053 0.33%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.469035 2.90%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.152147 0.74%

OpenSea, DAO Turtles Projesini Listeden Çıkardı

opensea dao turtles projesini listeden cikardi

NFT ticareti için çevrimiçi pazar yeri olan OpenSea, finansal faaliyetlerin yürütülmesiyle ilgili kuralları çiğnediğini iddia ederek, DAO Turtles (pikselli bir kaplumbağa) projesini askıya aldığını açıkladı.

OpenSea’de 10.000 DAO Kaplumbağa koleksiyonu 4 Ekim’de yaklaşık 2 milyon doların üzerinde işlem hacmi kaydetti. Geçen hafta kaplumbağa resimlerinin satışı aniden durdurulduğunda, projenin kurucuları, OpenSea çalışanlarına yasağın neden uygulandığını sordu. Konu ile ilgili detaylar Twitter’da paylaşıldı.

Şirketin bir çalışanı, konu ile ilgili olarak DAO Turtles’ın hizmet şartlarını ihlal ettiğini dile getirdi. Ayrıca, OpenSea’nin “Menkul kıymet yaratma, listeleme veya satın alma dahil ancak bunlarla sınırlı olmamak üzere kayıt veya lisansa tabi herhangi bir finansal faaliyette bulunmak için kullanılmasının yasak olduğunu” açıkladı.

opensea dao turtles projesini listeden cikardi 2

DAO Turtles’ın OpenSea Kurallarından Hangisini Çiğnediği Belli Değil

DAO Turtles’ın henüz hangi OpenSea kuralını çiğnediği belli değil. DAO Turtles’ın kurucularından olan The Block’a onların da OpenSea’nin şartlarını nasıl ihlal ettiklerinden emin olmadıklarını, ancak yasa dışı hiçbir şey yapmadıkları ısrarla belirtti.

OpenSea’nin söz konusu hareketi bu yılın üçüncü çeyreğinde10.7 milyar dolar satış hacmine ulaşan NFT’ler için büyük etkileri olabilir.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala