bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,184.20 1.25%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,070.93 0.18%
bnb
BNB (BNB) $ 557.61 1.43%
solana
Solana (SOL) $ 145.89 4.87%
xrp
XRP (XRP) $ 0.501526 0.23%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.468969 3.33%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.151686 1.07%

Önemli Olan Mantıklı Yatırım Yapmak

BTCafe’nin bu haftaki konuğu Kemal Ayça oldu. Kemal Ayça ile birlikte metaverse ve kripto para yatırımları hakkında konuşuldu.

Nelerden Bahsedildi?

Firuze Özdemir, programın ilk bölümünde Kemal Ayça’ya “sen yatırımını napıyorsun?” şeklinde bir soru sordu. Kemal Ayça, Firuze Özdemir’in sorusuna şu şekilde yanıt verdi:

Bu bir yatırım tavsiyesi değildir ama gıda yatırımı hiç bitmez. Ben naçizane her yere biraz biraz koyan tiplerdenim. O garantici tiplerden biriyim. Bana o doğru geliyor. Biraz arsa, biraz kripto piyasasına yatırım yapmak, başka şeylere yatırım yapıp beklemek, biraz gıda… Ayrıca kripto piyasasının geleceğe yönelik yükselen bir sektör olacağını düşünüyorum. Kriptoda yatırımım var ama bekletiyorum. Çünkü ümidimiz var tekrar yükseleceğini düşünüyoruz.

Firuze Özdemir, Kemal Ayça’ya “parayı nasıl harcarsın?” şeklinde bir soru sordu. Kemal Ayça soruya şöyle cevap verdi:

Ben parayı harcamam, eşime veririm. Çünkü benim hiç para hesabım yok. Eşim zaten finansçı olduğu için Parayı nasıl kullanacak, nasıl idare edecek bilir. Kazandığımı direkt ona veririm. O hesabını bilir.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Esra Bayram

Esra Bayram, 26 Ocak 1999 tarihinde İstanbul’un Fatih ilçesinde dünyaya geldi. Aslen Zonguldaklı olan Esra Bayram, İlkokul ve Ortaokul’u İstanbul’da 75. Yıl Okulu’nda okuduktan sonra Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar verdi. Liseyi Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde bitirdi. Bu dönemde şiir yazan Esra Bayram bu konuda çeşitli şiir yarışmalarında derece elde etti.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala