bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,438.80 0.77%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,272.31 2.82%
bnb
BNB (BNB) $ 611.02 1.21%
solana
Solana (SOL) $ 159.09 3.24%
xrp
XRP (XRP) $ 0.543304 0.02%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.497822 2.87%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.161891 2.67%

On The Run, Crypto.com İş Birliğiyle Kripto Ödeme Hizmeti Başlattı

on the run crypto com is birligiyle kripto odeme hizmeti baslattiaa

Kripto para birimleri son dönemde birçok farklı alanda kullanılmaya başlandı. Özellikle birçok şirket ödeme yöntemleri arasına kripto para birimlerini dahil ediyorlar. Benzin İstasyonu On The Run (OTR), Avustralya genelindeki 175 benzin istasyonunda kripto ödeme hizmetlerini başlattı.

On The Run, Crypto.com Birlikte Kripto Ödeme Hizmetini Başlatıyor

OTR, kripto para borsası Crypto.com ve ödeme sistemleri sağlayıcısı DataMesh iş birliğiyle müşterilerine kripto ödeme fırsatı sunuyor. Crypto.com, Pay Merchant hizmetini bir ödeme yerleşim katmanı olarak sağlarken, Datamesh satış noktası terminalleriyle ortaklığa dahil oldu.

on the run crypto com is birligiyle kripto odeme hizmeti baslattia

Ek olarak, OTR’nin ana şirketi Peregrine Corp, kripto ödeme hizmetini Subway, Oporto ve Krispy Kreme gibi ülke genelinde 250 perakende şirkete ulaştırmayı hedefliyor. Ayrıca Crypto.com’un bu kapsamdaki işlemlerden sıfır ücret aldığını belirten Crypto.com‘un Asya ve Pasifik genel müdürü Karl Mohan, konu ile ilgili olarak şunları söyledi:

Tabii ki, Bitcoin ve Ethereum, piyasa değeri nedeniyle zaten listenin başında. Ancak çok sayıda tüketici, kabul etmeye hazır olduklarını ve Avustralya stablecoin’leri ile ödemeye başlamaya hazır olduklarını söyledi.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala