bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,298.23 1.36%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,095.44 1.05%
bnb
BNB (BNB) $ 560.43 2.06%
solana
Solana (SOL) $ 143.80 2.54%
xrp
XRP (XRP) $ 0.506149 0.99%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.471852 3.60%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.153348 1.18%

OliveX, Fitness Metaverse Oyunu için İlk Adımı Attı

olivex fitness metaverse oyunu icin ilk adimi atti

Avurstralya menşeili dijital sağlık ve fitness şirketi OliveX; fitness metaverse oyunu projesi için, 5,8 milyon dolar yatırım kabul etmeye başladı. Bugün yapılan açıklamaya göre, Hong Kong merkezli Blockchain oyun şirketi Animoca ile proje kapsamında bir araya gelinecek. Animoca dışında, futbol dijital medya platformu One Football ile fitness metaverse oyunlarıyla bilinen Bombora Investement de projede yer alacak.

olivex fitness metaverse oyunu icin ilk adimi atti 2

OliveX, daha öncesinde, ilk fitness metaverse oyunu olan Dustland Runner‘ı piyasaya sürmüştü. Şirket, Dustland Runner gibi var olan metaverse projelerini de geliştirmeyi hedeflediğini ifade etti. Bu kapsamda, elde edilen yatırımın, yeni projeler dışında halihazırda var olan metaverse projelerinin geliştirilmesi için de kullanılacağı söyleniyor. Şirketin, daha önce gerçekleştirdiği projelerden biri de, SOL bisikleti oyunu olmuştu. Bu oyun dünyanın ilk Blockchain tabanlı bisiklet oyunuydu.

OliveX’in Fitness Metaverse Oyunu Tasarısı

OliveX; Animoca, One Football ve Bombora Investement gibi isimlerle bir araya gelerek fitness metaverse oyunu tasarısı için ilk adımı atmıştı. Oyunun amacına yönelik açıklama geldi. Oyun, oyunculara egzersizleri üzerinden Blockchain tabanlı kazan-kazan deneyimi sunacak. Böylece, oyuncular fiziksel egzersizleri üzerinden sanal dünyada ödüllendirilmiş olacak. Ödül olarak, daha öncesinde Dustland Runner için tasarlamış oldukları takas edilebilir ERC-20 (DOSE) kripto varlık birimi kullanılacak.

Bir OliveX yetkilisi yapmış olduğu bir açıklamada projeyle alakalı konuştu.

OliveX’in fitness metaverse’i türünün ilk örneği ve fitness tabanlı Blockchain oyununun erken benimsenmesi, kullanıcılara yalnızca dijital mülkiyet haklarını getirmek için değil, aynı zamanda yaşam tarzlarını ve refahlarını iyileştirirmeyi hedefliyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

İrem Dölen

İrem, 2000 yılında İstanbul Bahçelievler'de doğdu. Küçüklüğünden beri yazarlık, editörlük hedefleri vardı ve buna istinaden kendini geliştirmeyi hedefledi. Şu an Türk - Alman Üniversitesi'nde Kültür ve İletişim Bilimleri 2.sınıf öğrencisi.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala