bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,418.99 4.25%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,065.33 2.94%
bnb
BNB (BNB) $ 549.94 5.48%
solana
Solana (SOL) $ 139.19 6.73%
xrp
XRP (XRP) $ 0.500482 3.70%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.453883 3.57%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.150116 1.07%

OKEx’ten Hindistan’da INR ile İşlem Devri

hindistan kripto para yasağı

Kripto para borsası OKEx, Hindistan’da eşler arası ticaret platformunun başlatıldığını duyurdu ve kullanıcıların INR ile kripto para birimlerini ücret ödemeden satın alabileceklerini bildirdi.

Küresel kripto para borsası OKEx, Hindistan’da eşler arası ticaret platformunun başlatıldığını duyurdu ve kullanıcıların INR ile kripto para birimlerini ücret ödemeden satın almalarına izin verdi. OKEx, Hindistan’daki eşler arası ticaret platformunun 5 Ağustos’ta başlatılacağını ve Hintli kullanıcıların Hint rupisi (INR) ile sıfır işlem ücreti ile kripto para satın almalarına izin vereceğini duyurdu. Kripto para borsası, aynı anda 30.000 USDT ödül havuzlu bir kampanyanın da yapılacağını duyurdu.

OKEx P2P ticaret platformu, INR için Bitcoin ve USDT çiftleri sunuyor ve yakında daha fazla para biriminin de geleceğini belirtiyor. OKEx tarafından sağlanan en düşük fiyat, en derin pazar ve en hızlı KYC sürecine ek olarak, kullanıcılar UPI, IMPS, NEFT vb. Dahil Hindistan’ın en yaygın kullanılan ödeme yöntemlerini de kullanabilirler. şu anda, tahminen 5 milyon insan dijital para birimlerine sahip ve kısa vadede büyüme için büyük bir fırsat.

Bir OKEx ortağı olan CoinDCX’e göre, Hindistan’daki Bitcoin ticaret hacmi, Yüksek Mahkemenin Mart ayında yasağı kaldırması ve Nisan ayında %100’ün üzerinde bir büyüme oranının ardından aylık %1031.4 arttı.

Hindistan Hükümeti Kripto Paraları Yasaklıyor

Daha önce bildirildiği gibi, Hindistan’daki yetkililer kripto para birimlerini yasaklamak için aktif bir yasal çerçeve üzerinde çalışıyorlar. Hintli yetkililer, kripto para ticaretini yasaklayan bir yasayı geçmek için hazırlıklar yapıyorlar. Yerel bir rapora göre, Elektronik ve Bilgi Teknolojileri Bakanlığı, Hukuk ve Adalet Bakanlığı ve Hindistan Merkez Bankası (RBI) arasında böyle bir yasa çerçevesinde istişareler başlamıştı. Bununla birlikte, hükümetler kripto kullanımını yasaklayamazlar, çünkü çoğu merkezi değildir.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

BTCHaber

2016’da kurulan BTCHaber, kendi yazar kadrosu ile özgün yazılar ve içerikler üretmekte, yerli ve yabancı kaynakları takip ederek doğruluğu teyit edilmiş sadece önemli ve öne çıkan haberleri sunmaktadır. BTCHaber, kripto para piyasasının her geçen gün büyüdüğü bu dijital çağda yeni yatırım yollarının keşfetmek, gelişmeleri anbean takip etmek ve kullanıcıları doğru bilgiye ulaştırmak için kurulmuş güncel Bitcoin ve diğer kripto paraların konu alındığı haber platformudur.
https://www.btchaber.com/





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala