bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,913.12 2.32%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,065.11 1.66%
bnb
BNB (BNB) $ 557.80 1.21%
solana
Solana (SOL) $ 142.37 1.88%
xrp
XRP (XRP) $ 0.518754 3.04%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.481814 1.87%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.152726 0.43%

Ödeme Şirketi Magnati, Metaverse Platformunu Başlattı

odeme platformu magnati metaverse platformunu baslatti

Metaverse, popüler olmaya başladığından beri bu alanda çalışmalar yapan şirketlerin sayısı da artmaya başladı. Birçok kuruluş metaverse evrenine giriş yapmaya devam ediyor. Bu kez ödeme platformu Magnati, metaverse platformunu kullanıma sunuyor.

Magnati’den Yeni Metaverse Platformu

Ödeme çözümleri sektörünün önde gelen şirketlerinden biri olan Magnati, kullanıcıları için e-ticareti yeni ve kapsamlı bir şekilde deneyimlemelerini sağlayan ilk metaverse platformu Magnati-MetaV‘yi başlattı.

odeme platformu magnati metaverse platformunu baslatti

First Abu Dhabi Bank‘ın (FAB) ödemeler için oluşturduğu iş birimi Magnati, yeni platformla kullanıcılarını “elektronik ticaret”ten “deneyimsel ticarete” kaydırmayı amaçlıyor.

Magnati-MetaV, tüketicilerin sorunsuz bir çevrimiçi deneyimle alışveriş yapmalarını, oyun oynamalarını, konserlere katılmalarını ve daha fazlasını sağlayarak çok boyutlu çevrimiçi ticarete geçişi hızlandırmayı hedefliyor.

Magnati’nin Blockchain’i üzerine inşa edilen Magnati-MetaV, Orta Doğulu işletimlere, müşterilere ulaşmak için sürükleyici bir yol sunuyor. Markalar, çevrimiçi ortamda sanal mağazalarını oluşturabilecek ve tüketiciler çok boyutlu bir deneyimle işletmelerin tekliflerini görebilecek.

Kullanıcılar moda, market, oyun, teknoloji ve daha fazlasını içeren çeşitli işletme ürünlerini keşfedebilecek, teslim alabilecek ve satın alabilecek. Kullanıcılar ayrıca sanal konserlere, spor etkinliklerine ve eğitim kurslarına katılmak için bilet satın alabilecek ve etkinliklere kaydolabilecek.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Esra Bayram

Esra Bayram, 26 Ocak 1999 tarihinde İstanbul’un Fatih ilçesinde dünyaya geldi. Aslen Zonguldaklı olan Esra Bayram, İlkokul ve Ortaokul’u İstanbul’da 75. Yıl Okulu’nda okuduktan sonra Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar verdi. Liseyi Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde bitirdi. Bu dönemde şiir yazan Esra Bayram bu konuda çeşitli şiir yarışmalarında derece elde etti.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala